Völgyi Zsuzsi, a Romantik énekesnője 15 évet várt a második randira. Ez volt az oka.

Boldog házasságban él Völgyi Zsuzsi, aki elmondása szerint 15 évet várt férjére. A férfi az első randi után másfél évtizedre eltűnt, majd később egy társkereső oldalon bukkantak újra egymásra.

Érzéseik kiállták az idők próbáját, így az esküvővel és a gyerekvállalással sem akartak sokáig várni.

Völgyi Zsuzsi 15 évet várt a férjéreForrás: TV2/Sárosi Zoltán

„A mi megismerkedésünk tényleg mesébe illő volt. Mind a ketten tizenkilenc évesek voltunk, amikor először randevúztunk. Emlékszem, John Travoltá-s mosolya volt, amivel egyből elbűvölt. Olyannyira, hogy addig-addig beszélgettünk, míg bezártak minket a parkolóba, ahol találkoztunk. Aztán 15 évre eltűnt! A randi után nem hallottam felőle. Szó szerint felszívódott, de nem csodálkoztam, hisz a férfiak javarészt ilyenek. Négy évvel ezelőtt januárban azonban újra egymásra találtunk egy társkereső oldalon. Én mindenáron a gyermekeim apját szerettem volna megtalálni, erőszakosan akartam családot alapítani, egyszerre tíz férfival leveleztem, és pofavizitet tartottam, hogy ki a legalkalmasabb, de egyikük sem érdekelt. Aztán rám írt Gábor. Az történt ugyanis, hogy az első randevúnk után besorozták katonának. Az élet közbeszólt, de úgy tűnik, ami előre elrendeltetett, az előbb vagy utóbb meg is történik. Nekünk az utóbbi jutott. Sokat vártunk egymásra” – mesélte el szerelme történetét a Borsnak Zsuzsi.

Völgyi Zsuzsi megmutatta kislányát és férjét – fotó

Völgyi Zsuzsi március közepén adott életet kislányának, vele együtt lett teljes az énekesnő élete. A sztár Facebook-oldalán most megmutatta férjét és Glóriát is.