Ezek a hatos lottó nyerőszámai

Forrás: flickr.com -
nyerőszám hatos lottó lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait. Ezekkel válhatott valaki milliomossá.

A hatos lottó nyerőszámaira is fény derült, ám ezúttal sem sikerült senkinek eltalálnia mind a 6 számot. Immáron 5. hete nincs telitalálatos szelvény, így a következő héten 450 millió ütheti annak a markát, akinek sikerül a hat számot jól beikszelnie.

Íme, a hatos lottó nyerőszámai Forrás: flickr.com

Nyerőszámok:

2 (kettő)
3 (három)
14 (tizennégy)
15 (tizenöt)
34 (harmincnégy)
42 (negyvenkettő)

Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatos szelvényekre 804 795;
a 4 találatos szelvényekre 10 480;
a 3 találatos szelvényekre 1940 forintot fizetnek.

Delfinek verődtek partra Izlandon: sok elpusztulthttp://www.life.hu/news/20190804-delfinek-verodtek-partra-izlandon-sok-elpusztult.htmlIzland délnyugati részén mintegy 50 gömbölyűfejű delfin sodródott partra, közülük 20 elpusztult. News--Ámokfutó lövöldözött egy bárban Amerikában: legalább 10 ember meghalt http://www.life.hu/news/20190804-amokfuto-lovoldozott-egy-barban-amerikaban-legalabb-10-ember-meghalt.html10 embert lőtt agyon egy férfi Amerikában egy bárban.News--Elhunyt Ambrus Miklós egykori olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20190804-elhunyt-ambrus-miklos-egykori-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlElhunyt Ambrus Miklós olimpiai bajnok vízilabdás. 86 évesen, hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából. News--Fegyveresek mészárolták le az embereket egy amerikai bevásárlóközpontban – Sokkoló felvételekhttp://www.life.hu/news/20190804-fegyveresek-meszaroltak-le-az-embereket-egy-amerikai-bevasarlokozpontban-sokkolo-felvetelek.htmlA texasi El Paso egyik bevásárlóközpontjába egy vagy két fegyveres rontott be és tüzelni kezdett az ott tartózkodó ártatlan emberekre. Rengeteg sérült és halott van. NewsHat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámbanhttp://www.life.hu/news/20190803-hat-napig-volt-felborult-autoja-foglya-egy-45-eves-belga-no-a-mult-heti-hohullamban.htmlCorine Bastide Liege közelében szenvedett balesetet, autója kicsúszott az útról és felborult a közeli erdőben. Azután szabadították ki a 45 éves sérült nőt, hogy a család barátai napokkal később hirdetéseket aggattak ki eltűnéséről és valaki észrevette az erdőben az autót. News--Újabb aszteroida suhan el a Föld mellett a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190803-ujabb-aszteroida-suhan-el-a-fold-mellett-a-jovo-heten-2006-qq23-jelu.htmlA 2006 QQ23 jelű aszteroida, amely várhatóan augusztus 10-én halad el a bolygó mellett, a becslések szerint 570 méter átmérőjű és a Földtől csaknem 8 millió kilométerre található. Lindley Johnson és Kelly Fast NASA-szakértők szerint az ilyen „földközeli objektumoknak” nevezett égitestek, mint az aszteroidák és üstökösök más bolygókkal együtt keringenek a Nap körül. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.