Több száz milliós luxuspartit szervez 22. születésnapjára Kylie Jenner

Instagram -
luxus Kylie Jenner YACHT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik Kylie Jenner 22. születésnapja, amire egyáltalán nem sajnálja a pénzt az üzletasszonnyá avanzsált celebritás. A helyszín egy focipálya méretű, 74 milliárd forintot érő luxusjacht lesz.

Nem hittük volna, hogy a Kardashian–Jenner klánból bárki is felülmúlja majd Kim Kardashian tevékenykedését és hírnevét. A legfiatalabb lánynak, Kylie-nak azonban sikerült, 21 évesen a legfiatalabb dollármilliárdosként pózolt a Forbes címlapján. Ezek után nem is csoda, hogy százmilliókat költ majd a születésnapi bulijára is.

Kylie Jenner méregdrága szülinapi bulit szervez magának Instagram

A buli egy óriási luxusjachton lesz, amit egy hétre béreltek ki 340 millió forintért. A jachton helikopterleszálló, mozi és persze egy óriási medence is van, nem beszélve a 29 főből álló személyzetről, akik egy hétig a bulizók kívánságait lesik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.