Wifijelszó miatt ölte meg húgát egy amerikai férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság wifi megfojtotta jelszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A wifijelszón veszett össze egy testvérpár, majd egyikük megölte a másikat.

Megrázó gyilkosságról számolt be a Daily Mail. Egy amerikai tinédzser régóta panaszkodott családjának a lassú internet miatt, majd egyszer úgy döntött, megváltoztatja a wifijelszót, hogy a többiek ne férhessenek hozzá. A nővére ezen kiakadt, elkezdtek vitatkozni, majd összeverekedtek.

Az édesanya kihívta a rendőröket, de addigra a fiú megfojtotta lánytestvérét. Az eset még tavaly év elején történt, de a bíróság csak most döntött az ügyben: a fivért életfogytiglani börtönre ítélték.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Gázolt az InterCityhttp://www.life.hu/news/20190806-gazolt-az-intercity.htmlHétfő este elgázolt egy embert a vonat a Budapest-Cegléd vasútvonalon. News--Tovább vár 50 milliós nyereményére az a magyar férfi, akinek ellopták a szelvényéthttp://www.life.hu/news/20190805-tovabb-var-50-millios-nyeremenyere-a-magyar-ferfi-akinek-elloptak-szelvenyet.htmlEgyelőre nem kapta meg a nyereményét az a lottónyertes férfi, akitől pár hete ellopták szelvényét. News--Lelőtte hét társát egy afgán rendőrhttp://www.life.hu/news/20190805-lelotte-het-tarsat-egy-afgan-rendor.htmlLelőtte hét társát egy afgán rendőr a déli Kandahár tartományban, majd elmenekült a helyszínről. NewsOrigoEnnyivel van most melegebb nálunk, mint 100 évehttp://www.life.hu/news/20190805-ennyivel-van-most-melegebb-nalunk-mint-100-eve.html1900 óta több fokot emelkedett az átlaghőmérséklet a földön. Budapesten is ez a helyzet. NewsOrigoHorvát szigeteket árulnak az interneten - Te melyikre csapnál le? http://www.life.hu/news/20190805-horvat-szigeteket-arulnak-az-interneten.htmlHa mindig is vágytál egy szigetre, ami csak a tiéd, akkor itt az alkalom, ugyanis a nem túl messzi Horvátországban valóra válthatod az álmodat. Mindössze néhány száz millió, vagy éppen milliárd kell majd hozzá. News--Delfinek vetődtek partra Izlandon: sok elpusztulthttp://www.life.hu/news/20190804-delfinek-verodtek-partra-izlandon-sok-elpusztult.htmlIzland délnyugati részén mintegy 50 gömbölyűfejű delfin sodródott partra, közülük 20 elpusztult. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.