Vajna Timi: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"

Forrás: TV2 -
Vajna Timi párkapcsolat gyász pénz Andy Vajna szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi elárulta, fél attól, hogy egy olyan férfiba szeret majd bele, aki anyagilag nem áll jól.

Vajna Timi férje, Andy halála után sokáig nem adott interjút, most azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy beszéljen arról, mit élt át akkor, és hogyan érzi magát most. Ezúttal a hot! magazinnak mesélt: elárulta, ezentúl nagyon odafigyel majd arra, mire ad ki pénzt.

Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök. Luxuscikkek helyett inkább az állatoknak veszek ennivalót vagy az ápolásukat fedezem, hisz ők tartják bennem a lelket Andy halála óta. Nem adok már ki pénzt felesleges dolgokra."

Vajna Timi nem akar "csóró" férfiba beleszeretni Forrás: TV2

Timi arról is beszélt, hogy egyelőre nem érzi magát készen egy új párkapcsolatra. Ami azonban a jövőjét illeti, bízik benne, hogy egy olyan férfival hozza majd össze a sors, aki anyagilag sem áll rosszul.

Tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.