Várkonyi Andrea Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl van a szakításon Gaál Noémi, a TV2 egykori időjósa. A tévés jobban néz ki, mint valaha: szuper formában van. 

„18 éve ismerem, közös öltözőnk volt másfél évtizeden át. Mindenkivel kedves volt és türelmes, ha nagy ritkán dühösnek láttam, akkor is próbálta megérteni a másikat. Hosszabb kihagyás után beszélgettünk, és még mindig ugyanezt éreztem mellette. Megviselte a szakítása, de pont úgy él, ahogy az időjárás-jelentések végén el lehetne mondani: a felhők fölött mindig süt a nap” – mondta el Várkonyi Andi egykori kolléganőjéről a BEST magazinnak.

„A Mikivel való szakításunk után sokáig tartott az a fázis, amikor csak az elvégzendő, napi feladataimra fókuszáltam, hogy azokat meg kell csinálni, ha jól vagyok, ha nem. Céltalanul sokkal nehezebb lett volna elviselni, nekem nagyon sokat segített, hogy volt mire koncentrálni. Adtam időt magamnak, leültem, végiggondoltam, mi kell ahhoz, hogy továbbmenjek. Mindezek után tudom azt mondani, hogy jól vagyok” – mondta el Noémi a Várkonyi Andinak adott interjúban. Hozzátette, mire nyilvánosságra került a szakításuk, addigra a legnehezebb részén túl voltak, most pedig már nyitott egy új, komoly párkapcsolatra.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.