Időjárás: jön az év legmelegebb napja, majd vihar vet véget a forróságnak

Forrás: Steimetz Anikó - Origo -
kánikula időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen keddig kell elviselni a kánikulát, utána zivatarok enyhítik a forróságot.

Az idei nyár legmelegebb napjai jönnek – számolt be róla a Köpönyeg. Az előrejelzésből kiderült, hogy pénteken napközben sok napsütésre számíthatunk csapadék nélkül. Mérsékelt marad az északnyugati szél. 30–31°C körüli hőség lesz.

Hétvégén sok napsütés várható, kicsi az esély csapadékra. Tovább melegszik az idő: délutánonként már 30–36 fokos meleg valószínű. Igazi strandidő várható, érdemes kihasználni.

Hétfőn derült, túlnyomóan napos időre van kilátás. 30 és 38 °C között alakul a csúcsérték. Ez lehet az idei nyár legmelegebb napja.

Nagyon meleg lesz hétvégén Forrás: Steimetz Anikó - Origo

Kedden eleinte sok napsütés ígérkezik, majd északnyugaton erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg északon záporok, zivatarok is kialakulnak. A Dunántúlon megerősödik, majd viharossá fokozódik az északnyugati szél. Lehűlés kezdődhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.