Egy pécsi vonaton találták meg a Csepelről eltűnt 11 éves Dorottyát

Forrás: Shutterstock -
Pécs eltűnt kislány vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonról tűnt el a 11 éves csepeli Dorottya, akit két országban is kerestek: itthon és Szlovákiában. Úgy gondolták ugyanis, hogy 15 éves szlovák barátjával lehet, és igazuk lett.

Szlovákiában és Magyarországon is keresték azt a 11 éves kislányt, aki otthonából tűnt el. Két bőrönddel távozott hazulról, és gyanították, hogy 15 éves szlovák barátja társaságában lehet. A két fiatal az interneten ismerkedett meg egymással, a fiú korábban meg is látogatta a kislányt. Dorottya édesanyja arra tért haza, hogy a szlovák tini a nappalijukban van.

Az interneten ismerkedett meg a kislány a barátjával - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Egyszer már találkoztak, de az édesanyja pont hazaért" - mondta a Borsnak Dorottya nagynénje, Brigitta. Ugyan az anya eltiltotta a fiútól a gyermekét, a két fiatal továbbra is tartotta a kapcsolatot annak ellenére, hogy Dorottyától a telefonját is elvették. A fiú csütörtökön eljött a lányért, és együtt indultak el világot látni.

A szülők a rendőrséggel együtt kezdtek bele a kislány keresésébe, Szlovákiába is elmentek, hogy megtalálják. Plakátokat ragasztottak ki, beszéltek a taxisokkal és a helyi hatóságokkal is. Mindenki a két fiatalt kereste. Dorkát végül egy pécsi vonaton találták meg.

Sziget 2019: letartóztattak két holland fiatalt drogkereskedelem gyanúja miatthttp://www.life.hu/news/20190810-sziget-2019-letartoztattak-ket-holland-fiatalt-drogkereskedelem-gyanuja-miatt.htmlElrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra annak a két holland fiatalnak a letartóztatását, akik a gyanú szerint frogot árultak a Szigeten. NewsOrigoTizenöt focista sérült meg villámcsapásban Dél-Németországbanhttp://www.life.hu/news/20190810-tizenot-focista-serult-meg-villamcsapasban-delnemetorszagban.htmlTizenöt labdarúgó sérült meg villámcsapásban Németország déli részén. NewsOrigoRepülő tárgyakat videóztak a Nap körülhttp://www.life.hu/news/20190810-repulo-targyakat-videoztak-a-nap-korul.htmlRejtélyes repülő tárgyakat videóztak a Nap körül. NewsOrigoNyári munkára jelentkezett a lány, de szörnyű élmények értékhttp://www.life.hu/news/20190810-nyari-munkara-jelentkezett-a-lany-de-szornyu-elmenyek-ertek.htmlEgy nyári munkára jelentkező diáklány arra ébredt szállásán, hogy valaki ül az ágya mellett és őt nézi. NewsOrigoKözel 200 milliót kellene fizetnie a soroksári futónő gyilkosának bűnügyi költség címénhttp://www.life.hu/news/20190809-kozel-200-milliot-kellene-fizetnie-a-soroksari-futono-gyilkosanak-bunugyi-koltseg-cimen.htmlBűnügyi költség címén közel 200 milliót kellene fizetnie a soroksári futónő meggyilkolásával vádolt R. Szilveszternek. News--Sziget fesztivál 2019: a szervezők felkészültek a következő napok hőségérehttp://www.life.hu/news/20190809-sziget-fesztival-2019-a-szervezok-felkeszultek-a-kovetkezo-napok-hosegere.htmlA Sziget szervezői felkészültek a következő három napban várható hőségre, számos intézkedéssel segítik a fesztiválozókat a 30 Celsius-fok feletti hőmérséklet elviselésében – közölte Vető Viktória sajtófőnök pénteken az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.