Bogdán Csaba Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő, szinte hihetetlen hogy már 17 éves Szandi és Bogdán Csaba fia, Domonkos. A nemrég még kisgyerek Domi jóképű kamaszfiúvá vált, az énekesnő pedig olyan fotót tett közzé az Instagramon, ahol édesapjával együtt látható. 

"Jó látni, amikor együtt sakkoznak. Jó hallani, amikor beszélgetnek valami komoly és tudományos dologról és én a felét se' értem. Büszkeséggel tölt el, hogy az életét egyre felelőségteljesebben éli. Jó tudni, hogy az Édesapja személyében a legjobb példát látja maga előtt. Legyen nagyon boldog a 17. születésnapod Domikám! Isten éltessen sokáig!" - írta a képhez Szandi.

Rengeteg a csalás: szeptembertől kötelező lesz a biztonsági kód használata az online vásárlásoknálhttp://www.life.hu/news/20190812-szeptembertol-kotelezo-lesz-a-biztonsagi-kod-hasznalata-az-online-vasarlasoknal.htmlAz internetes vásárlásokkal elkövetett csalások megakadályozásáért szeptember 14-től kötelező lesz a biztonsági kód használata az online vásárlásoknál az Európai Unión belül - mondta Magyarország kiberkoordinátora hétfőn az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.NewsOrigoHétfőn éjfél után érdemes a hullócsillagokat megfigyelnihttp://www.life.hu/news/20190812-hetfon-ejfel-utan-erdemes-a-hullocsillagokat-megfigyelni-perseidak.htmlA Perseidák meteorraj megfigyelésére legalkalmasabb hétfőről keddre virradóan az éjféltől hajnalig terjedő időszak - mondta Kiss László, csillagász-fizikus. A csillagász az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában beszélt arról, hogy a Szent Lőrinc könnyeikét is ismert Perseidák meteorraj sok száz éve visszatérő jelenség augusztusban. Idén a telihold közeli állapot miatt nehezebben figyelhető meg a sok apró porszemcséből álló meteorrajból származó csillaghullás. News--Jelentős lehűlést hoz a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190812-jelentos-lehulest-hoz-a-hidegfront-a-heten.htmlJelentős lehűlést hoz a héten érkező hidegfront, egy-két nap alatt mindenütt mintegy 10 fokot, néhol akár többet is csökken a csúcshőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. News--Beismerte tettét a rákospalotai gyilkosság gyanúsítottja http://www.life.hu/news/20190812-beismerte-tettet-a-rakospalotai-gyilkossag-gyanusitottja.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság közölt fejleményt a rákospalotai gyilkosság ügyében. NewsOrigoHalálos baleset történt az M1-esen Bicskénélhttp://www.life.hu/news/20190812-halalos-baleset-az-m1esen-bicskenel.htmlAz M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 33-as kilométerszelvényben történt balesetben egy ember életét vesztette, amikor egy kamion szinte fékezés nélkül rohant a megtorpanó kocsisorban előtte álló másik kamionba. NewsOrigoHétfő reggel halálos baleset történt a 8-as útonhttp://www.life.hu/news/20190812-hetfo-reggel-halalos-baleset-tortent-a-8as-uton.htmlLezárták hétfő reggel a 8-as utat, ugyanis halálos baleset történt Jánosháza térségében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.