Augusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben.

A TV2-n augusztus 26-án 19.10-től startol az Ázsia Expressz 2. Újabb hét páros vállalkozott arra, hogy itthoni életét hátrahagyva belevágjon az egzotikus kalandba, és versenybe szálljon Srí Lanka, India és Thaiföld útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért. Az új évadban olyan ismert duók csatlakoznak az utazós realityhez, mint Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu testvérek, Ádó és Sanyi, Janicsák Veca és férje, Ábel, Hódi Pamela és modell barátnője, Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta influenszer és párja, Meggyes Dávid. A verseny során az ázsiai terepen is már rutinosan mozgó Ördög Nóra terelgeti a hírességeket, akit a távoli tájakra ezúttal is elkísért a családja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JÖN! Augusztus 26-án indul az @azsiaexpressztv2 ❗️ #AzsiaExpressz2 #TV2

TV2 (@tv2official) által megosztott bejegyzés,

Minden hétköznap 20:55-től Kasza Tibivel jelentkezik majd a Catch Point, azaz a Kapd el, ha tudsz!, amelyben a játékosok tudása mellett a reflexük is kulcsfontosságú lesz. A műsorban minden alkalommal páros csapat szállhat versenybe az ötmilliós fődíjért.

Szeptember 1-től, minden vasárnap 18:55-kor indul a Sztárban Sztár leszek!, amely hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozóshow elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet, akik a hetek alatt nem csupán ítészek, de mesterek is lesznek, hiszen a versenyzők közül saját csapatot választanak maguknak, akik munkáját, felkészülését mindvégig segítik. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja a nézőket, majd az élő adások alkalmával követhetik figyelemmel, hétről hétre a 12 döntős sorsának alakulását.

A csatornán már fut a Nyomd a gombot tesó! című gameshow felhívója, amit Majka ötlete alapján forgat a TV2. A műsorban nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalinszintjét is megnöveli.

Bemutatkozik továbbá a Catch! – Úgyis utolérlek! című vadonatúj szórakoztató műsor. A sportolók, az atlétikus hírességek és a civil játékosok célja, hogy utolérjék a másikat olyan extrém pályákon és vicces játékokban, amikről gyerekkorukban csak álmodoztak.