Liam Hemsworth Instagramon búcsúzott el Miley Cyrustól

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil -
Miley Cyrus búcsú Liam Hemsworth válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy 10 évnyi se veled se nélküled kapcsolat, és 8 hónapnyi házasság után elválik Miley Cyrus és Liam Hemsworth. A színész Instagramon vett búcsút feleségétől.

Egy szűszavú közlemény tudatta a hírt néhány nappal ezelőtt, hogy Miley és Liam elválnak. Miley-t azóta egy nővel látták csókolózni, így lehetséges, hogy régóta érett már bennük a különválás gondolata. A közlemény óta nagy a csend, csak a találgatások maradtak, amit most Liam Hemsworth tört meg Instagram-oldalán. A jóképű színész a következő sorokat üzente a naplementét ábrázoló fotója mellé:

"Csak egy gyors megjegyzés ahhoz, hogy Miley és én nemrégiben különváltunk. Mindössze annyit kívánok neki, hogy egészséges és boldog legyen a jövőben. Ez magánügy és nem nyilatkoztam semmilyen lapnak és médiumnak. Minden, a számba adott idézet hazugság. Béke és szeretet" - írta Liam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.