Szerelméről, Telegdy Ádámról vallott Kapás Bogi

Forrás: AFP/Oli Scarff -
úszás Kapás Boglárka Telegdy Ádám párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párkapcsolatáról vallott Kapás Boglárka.

Kapás Boglárka világbajnok úszó és Telegdy Ádám magyar bajnok három éve él boldog párkapcsolatban. Bár napközben mindketten a karrierjükre koncentrálnak, egyikük Kőbányán, a másikuk Újpesten edz, esténként azért együtt tudnak lenni. A pár most a TV2-nek mesélt arról, hogyan is telnek a mindennapjaik.

Az úszás mindkettőnknek az élete, nagyon sokat jelent nekünk. Ez egy életforma, amit csinálunk, hogy reggel felkelünk korán, beugrunk a vízbe, utána hazamegyünk ebédelni és pihenni, aztán délután ugyanez. (...) Azóta, hogy együtt vagyunk, ez egy kicsit könnyebb lett. Lelkileg könnyebb elviseli ezeket az edzéseket, tudni, hogy a másik is ugyanezen megy keresztül, ugyanolyan nehéz neki és este ott vagyunk egymásnak és feltöltődünk egymás társaságában” – mondta Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.