Tóth Gabi arra ösztönzi a kismamákat, hogy ne foglalkozzanak mások véleményével, csak azzal, hogy jól érezzék magukat a bőrükben - ő is leszámolt már a társadalmi elvárásokkal. 

Tóth Gabi az Instagram-oldalán biztatja a kismamákat arra, hogy ne törődjenek mások véleményével, ha az öltözködésről van szó. Úgy véli, csak az számít, hogy a leendő anyuka jól érezze magát a bőrében. Elárulta, ő is sok kéretlen kritikát kapott, de már nem törődik ezekkel a megjegyzésekkel.

Tóth Gabi leszámolt a társadalmi elvárásokkalForrás: Fb / Tóth Gabi

„Attól, hogy babát vársz, még lehetsz sportos, csajos, szexi. Miért ne járhatnál feketében várandósan? Miért és kinek akarunk megfelelni ennyire feszülten? Hányszor volt már olyan, kedves kismamák, hogy elindultatok otthonról teli önbizalommal jó érzésekkel, aztán mire hazaértetek sírni tudtatok volna a sok kéretlen kritikától, kérdéstől, tanácstól, megjegyzéstől? Rengeteg eligazító levelet kapok ebben a témában és azt kell mondjam, mára eljutottam arra a pontra, hogy kizárjam ezeket a társadalmi elvárásokat.  Te jól érzed magad a bőrödben mielőtt kilépsz a lakásból? Én már nagyon jól érzem magam akkor is, ha hazaérek! Szeresd magad, hidd el, jól csinálsz mindent, mert amíg azt teszed, amit a szíved diktál, baj nem lehet. Jól nézel ki, jól érzed magad, boldog vagy, hisz a szíved alatt hordod a legcsodálatosabbat, aki majd a mindened lesz. Ne hagyj teret a szorongásnak, ne hagyd, hogy bárki elvegye a jókedved! Gyönyörűek vagyunk és csoda, ami történik velünk az összes plusz kilónkkal, az örömünkkel és könnyeinkkel együtt! Hajrá kismamák, hajrá hormonok" – írta Gabi.