Sebestyén Balázs megmutatta a kisfiát - Fotó

fotó kisfia Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem sűrűn mutat fotót a gyermekeiről: itt a kivétel. Egyik kisfiáról posztolt.

Sebestyén Balázs nagyon ritkán posztol fotót a családjáról, de most kivételt tett. A műsorvezető megmutatta, hogyan tölti a vasárnapot: a vízparton időznek. Balázs egyik kisfiáról tett közzé fotót a rajongók legnagyobb örömére, nem is győznek betelni a képpel.

Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-poor-peternek-gyakran-eszebe-jut-hogy-az-elet-veget-er.htmlPoór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. TV + SztárokOrigoHeidi Klum a mellbimbóival köszönti a rajongóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190818-heidi-klum-mellbimboival-koszonti-rajongoit.htmlHeidi Klum nagyon szexi fotóval köszönt be az Instagram-oldalán: megmutatta a mellbimbóit. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja, Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-martin-garrix-legjobb-baratja-julian-jordan-nyilatkozott-a-djk-eleterol.htmlA világ első számú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon. TV + SztárokOrigoHorváth Cintia elképesztően szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-horvath-cintia-elkepesztoen-szexi-bikiniben.htmlHorváth Cintia, a korábbi Miss Balaton versenyzője zuhanyzós fotót mutatott. TV + SztárokOrigoJóni Máté, az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja megmutatta barátnőjét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-joni-mate-az-exatlon-hungary-bajnok-csapatanak-tagja-megmutatta-baratnojet-foto.htmlJóni Máté szerelmes, kedvesét pedig a közösségi oldalán meg is mutatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.