ByeAlex rosszul lett: le kellett mondania a koncertjét

betegség koncert ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex rosszul lett, így le kellett mondania a koncertjét.

Annyira rosszul lett az X-Faktor zsűritagja, hogy nem tudott színpadra állni, így le kellett mondania a koncertjét.

ByeAlex Forrás: RTL Klub

„Olyan fizikai állapotba kerültem, amit ma estére lehetetlen olyan szintre hozni, hogy minőségi koncertet adhassak a zenekarommal a közönség számára.

Semmiféle orvosi beavatkozással nem tudjuk már megoldani"

- írta a rajongóinak a közösségi oldalán az énekes.

"Sajnos nagyon rosszul lett Alex, de reméljük, hogy több fellépést már nem kell lemondani, mert helyrejön az állapota" - mondta el a Blikknek Alex menedzsere.

Úgy tudni, ByeAlex és kedvese szakítottak

Óvja magánéletét a nyilvánosság elől ByeAlex. Most úgy tudni, hogy szakítottak kedvesével, Vandával.

Janicsák Veca megmutatta ritkán látott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-janicsak-veca-megmutatta-ritkan-latott-ferjet.htmlJanicsák Veca 7 éve alkot egy párt férjével, közös fotókon azonban ritkán látni őket. Egészen idáig, ugyanis jövő héttől minden nap találkozhatunk velük.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski sokat mutatott a melleiből - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-emily-ratajkowski-sokat-mutatott-melleibol.htmlA bombázó Emily Ratajkowski apró fürdőruhában mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoFotóval emlékszik meg Paul Walkerről a lánya, Meadowhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-fotoval-emlekszik-paul-walkerre-a-lanya-meadow.htmlPaul Walker lánya soha nem látott fotóval emlékezik meg az édesapjáról. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa szerelmes fotót posztolt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-demcsak-zsuzsa-szerelmes-fotot-posztolt-ferjevel.htmlDemcsák Zsuzsa összebújós fotót posztolt leendő férjével. TV + SztárokOrigoPoór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-poor-peternek-gyakran-eszebe-jut-hogy-az-elet-veget-er.htmlPoór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. TV + SztárokOrigoHorváth Cintia elképesztően szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-horvath-cintia-elkepesztoen-szexi-bikiniben.htmlHorváth Cintia, a korábbi Miss Balaton versenyzője zuhanyzós fotót mutatott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.