Sebestyén Balázs kisfiát fotózta: gyönyörű pillanat

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
család nyaralás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán oszt meg a közösségi oldalán fotókat a családjáról Sebestyén Balázs, ám ezúttal kivételt tett, és posztolt a kisebbik fiáról.

A négynapos ünnepben Sebestyén Balázs és családja a Balatonhoz utazott. Bár ritkán mutatja meg a családját, ezúttal kiposztolta, miként élvezi kisebbik fia a tó szépségét.

Balázsnak két kisfia van, Benett 10 és Noel 5 évesek. A rádiós a reggeli műsorában sokat mesél a családi életéről, amiből kiderül, mennyire imád időt tölteni a fiaival és a feleségével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Csak összejött a közös fotó: Sebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizett


Sebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizett a Sziget Fesztivál első napján.

Szexi és szerelmes fotó: így öleli egymást Rubint Rella és szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190819-szexi-es-szerelmes-foto-igy-oleli-egymast-rubint-rella-es-szerelme.htmlRubint Rellát meglepetés utazással lepte meg szerelme, a focista Novothny Soma.TV + SztárokOrigoKelemen Anna új társat talált: közösségi oldalán mutatta behttp://www.life.hu/sztarok/20190819-kelemen-anna-uj-tarsat-talalt-kozossegi-oldalan-mutatta-be.htmlKelemen Anna megmutatta, ki került közel a szívéhez.TV + Sztárok--Megyeri Csilla pszichológushoz járt, amiért sokan bántották http://www.life.hu/sztarok/20190819-megyeri-csilla-pszichologushoz-jartamiert-sokan-bantottak.htmlMegyeri Csillát úgy ismerte meg az ország, hogy adásban lerusnyázta a nőket majd több sértő megjegyzést is tett. Felkapta őt a média, mémek készültek belőle és bár megkapta, amire vágyott és híres lett, sosem akart botrányceleb lenni. TV + Sztárok--Janicsák Veca megmutatta ritkán látott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-janicsak-veca-megmutatta-ritkan-latott-ferjet.htmlJanicsák Veca 7 éve alkot egy párt a férjével, közös fotókon azonban ritkán látni őket. Egészen idáig, ugyanis a jövő héttől mindennap találkozhatunk velük. TV + Sztárok--Várkonyi Andi vicces fotóval nosztalgiázott: volt partnerével látható a képenhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-varkonyi-andi-vicces-fotoval-nosztalgiazott-volt-partnerevel-lathato-a-kepen.htmlVárkonyi Andi vicces fotót talált a telefonjában egy régi Tények adásról, amelyet azonnal meg is osztott a követőivel. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szerelmes fotót posztolt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-demcsak-zsuzsa-szerelmes-fotot-posztolt-ferjevel.htmlDemcsák Zsuzsa összebújós fotót posztolt leendő férjével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.