Csobot Adél Nyerő páros Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence is részt vesznek a Nyerő Páros című sztárrealityben. Adél elárulta, mitől fél igazán és mit nem vállalna be még a játék kedvéért sem.

Hamarosan rajtol a Nyerő Páros harmadik szériája az RTL-en, amelyben ismét sztárpárok fogják összemérni egymással erejüket, kitartásukat.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Csobot Adél és Istenes Bence is részesei lesznek a párbajnak, hosszas hezitálás és szervezés után végül belevágtak a kalandba. Azzal a feltétellel vállalták a műsort, hogy Adél reggel és este kimehet szoptatni egyéves kisfiukat, Ádint, és ha bármi történik a gyerekekkel, azonnal felállnak és elmennek.

Adél elárulta, mitől retteg és mi az, amit még egy műsor kedvéért sem vállalna be.

„Sok mindentől félek, például kígyóktól, pókoktól, csótányoktól, bogaraktól. Ezenkívül nagyon sok olyan feladat volt eddig is a Nyerő Párosban, amelyhez erőnlétre, állóképességre volt szükség, én meg eléggé törékeny lánynak tartom magam” – írta meg a Femina.

Ezért hagyott fel a karrierjével Csobot Adél

Csobot Adél mindössze 25 esztendős, de már van két gyönyörű gyermeke. Az X-Faktor egykori felfedezettje elárulta, egyelőre csakis a kisfiaira koncentrál, egyáltalán nem érdekli a karrier. A rajongóknak így nélkülözniük kell: a színpad helyett csak a közösségi oldalon nézegethetik a képeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.