Gyertyát gyújtott és köszönetet mondott szülinapján Demcsák Zsuzsa – Fotó

Demcsák Zsuzsa köszönet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a születésnapján a nagy buli helyett egy templomban töltötte az idejét.

Az Ázsia Expressz második évadának forgatásán ismerte meg szerelmét, az indiai származású Krishant Demcsák Zsuzsa. A férfi már Magyarországra is költözött, hogy ezentúl itt éljen új szerelmével. Láthatóan jól megvan egymással a pár, annak ellenére is, hogy mostanában igencsak rájár a rúd Zsuzsára. Párja érkezése előtt nem sokkal vették el újra a jogosítványát ittas vezetés miatt, majd mentőt kellett hívni hozzá, a napokban pedig arról szóltak a hírek, hogy kirabolták az egykori műsorvezetőt, akitől ékszereket és egy többmilliós svájci karórát is elvittek.

Zsuzsa születésnapján a buli helyett mégis inkább köszönetet mondott, és egy templomban gyertyát gyújtott. Nem tudni pontosan, miért és kiért adott hálát, párjáért és családjáért biztosan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm!❤️

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Sáfrány Emese új szerelmével fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-safrany-emese-szerelmevel-fotozkodott.htmlSáfrány Emese, Aleska le sem tagadhatná, mennyire boldog: szerelmével fotózkodott.TV + SztárokOrigoCzippán Anett meghízott: posztban tudatta a számára szomorú hírthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-czippan-anett-meghizott-posztban-tudatta-a-szamara-szomoru-hirt.htmlKözösségi oldalán számolt be arról Czippán Anett, hogy az idei nyár alatt felszedett néhány kilót, amit mérlegre állva vett észre...TV + SztárokOrigoPár nap és látható lesz a Patrick Swayze életéről szóló dokumentumfilmhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-par-nap-es-lathato-lesz-a-patrick-swayze-eleterol-szolo-dokumentumfilm.htmlSzeptember 14-én lesz 10 éve, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sármos sztárja 57 éves korában elhunyt. A halálos hasnyálmirigyrák azonban nem vehette el a színészt a rajongóitól, életéből ugyanis film készült. TV + Sztárok--Miley Cyrus még el sem vált a férjétől, máris nyilvánosan szexelt, ráadásul egy nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-miley-cyrus-enekesno-meg-el-sem-valt-ferjetol-liam-hemsworthtol-maris-nyilvanosan-szexelt-egy-novel.htmlAlig pár napja reppent fel a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának vége, a botrányhősnő máris kihasználta visszakapott szabadságát, nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Kelemen Anna csupasz melleit markolászva beszélt arról, hogy ő egy konzervatív magyar emberhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kelemen-anna-csupasz-melleit-markolaszva-beszelt-arrol-hogy-o-egy-konzervativ-magyar-ember.htmlAnnácska nem a tűzijátékról posztolt az Instagram-oldalára, hanem egy igen komoly üzenettel lepte meg a követőit, a tőle megszokott stílusban. TV + SztárokOrigoMost már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190821-most-mar-biztos-hat-ev-utan-szakitott-jamie-foxx-es-katie-holmes.htmlMég tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézen fogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.