Halálos késelés egy LGT-s koncerten, többgyermekes férfi az áldozat

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Polgár késelés koncert LGT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp az LGT együttes két tagjából és más neves zenészekből álló, Zenevonat nevű formáció koncertezett Polgáron, amikor a nézőtéren megöltek egy férfit. Halálának a gyermekei is szemtanúi voltak, a színpadon játszó zenészek azonban semmit sem vettek észre.

A polgári főtéren zajló mulatságra H. Ernő a gyermekeivel érkezett, de az este tragikus véget ért. A Zenevonat koncertje közben lépett oda hozzá Szilveszter, aki már hónapok óta nyíltan fenyegette őt, majd szinte a semmiből rátámadt, és több késszúrással meggyilkolta a férfit. A véres jelenetet H. Ernő gyermekei is végignézték. A férfi még életben volt, amikor a mentő megérkezett, de a kórházban az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

A gyilkos nem menekült el, megvárta a helyszínre kiérkező rendőröket Forrás: Shutterstock

Szilveszter az áldozat nyakába és a hátába szúrt, majd tette után nem próbált elmenekülni, megvárta a kiérkező rendőröket. A megkérdezettek szerint féltékenység állhatott a gyilkosság hátterében.

A zenészek utólag elmondták, hogy a történésekből semmit sem észleltek, és csak az után szereztek tudomást róla, hogy lejöttek a színpadról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.