Demcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele a nagy ázsiai kalandba, és habár régóta barátnők, akadtak köztük konfliktusok a forgatás alatt. 

Az Ázsia Expressz második szériájának egyik párosa Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa, akik habár régóta ismerik egymást, a forgatás előtt nem voltak napi kapcsolatban. Az összezártság azonban kihozta a különbözőségeiket. 

"Az utazás előtt azt éreztem, hogy én már annyi mindent láttam, annyi helyen jártam, hogy semmi újat nem tudok majd meg magamról. Na, hát tévedtem! Zsuzsa tükrében kiderült ugyanis, hogy sértődékeny vagyok. Ezért nagyon hálás vagyok neki, mert így lehetőségem volt fejlődni. A forgatás elején gyakran kaptam tőle az ívet, így egy idő után tényleg a szívemre vettem. Soha senki nem beszélt még így velem: nem tudtam, hogyan kezeljem" - árulta el a HOT! Magazinnak Kandász Andrea. A párosnak aztán sikerült összecsiszolódnia. "Mindketten beláttuk, hogy ez nem mehet így tovább: így elveszítjük a játékot, de még a barátságunk is rámehet" - árulta el Andi.