Tragédiáról vallott az Áll az alku játékosa: testével védte a kislánya életét

Áll az alku kislány baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Áll az alku játékosa, Rádió élete egyik legrosszabb élményéről vallott: testével védte a kislánya életét egy baleset során. 

Drámai pillanatoknak lehettek tanúi az Áll az alku nézői, az egyik játékos ugyanis megosztotta élete legborzalmasabb élményét. Rádió könnyek között vallott arról, hogyan szenvedett buszbalesetet, ami azért is különösképp felkavaró számára, mert a kislánya is a járművön utazott. A férfi a testével védte gyermekét, eközben pedig olyan komoly sérülést szenvedett, hogy hónapokra amnéziás lett.

A várandós Tóth Gabi torka szakadtából sír, remeg és pánikrohamot kap – Ez az oka!http://www.life.hu/sztarok/20190822-a-varandos-toth-gabi-torka-szakadtabol-sir-remeg-es-panikrohamot-kap-ez-az-oka.htmlAz énekesnő igazi áldásként tekint várandósságára, és ennek megfelelően nagyon vigyáz magára. Van azonban valami, ami hihetetlenül szélsőséges reakciót vált ki belőle, remegni kezd és sírógörcsöt kap. TV + SztárokRadics Gigi elárulta, hogy éli meg a szakítást és az újdonsült udvarlók közeledéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-radics-gigi-enekesno-elarulta-hogy-eli-meg-a-szakitast-es-az-ujdonsult-udvarlokat.htmlA napokban ért véget Radics Gigi egy éve tartó kapcsolata, máris többen udvarolnak neki. Az amerikai Kaijal bár jó ideje csupán távkapcsolatban éltek és barátok maradtak, az énekesnő mégis nehezen viseli az újonnan kialakult helyzetet. TV + Sztárok--Salma Hayek nyakig feltolt mellekkel fürdőzött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-salma-hayek-nyakig-feltolt-mellekkel-furdozott.htmlSalma Hayek a tengerben mutatta meg csodás alakját, és persze méretes kebleit.TV + Sztárok--Így sérült meg Delhusa Gjon: leesett egy jacht emeletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-igy-serult-meg-delhusa-gjon-leesett-egy-jacht-emeleterol.htmlOrigoDolly megható sorokkal búcsúzott Fekete Gyulától, vagyis Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dolly-meghato-sorokkal-bucsuzott-fekete-gyulatol-vagyis-szaxi-maxitol.htmlSzaxi Maxi, vagyis Fekete Gyula távozott az élők sorából. A Hungária együttesben és a Dolly Rollban is szaxofonozott, Dolly közösségi oldalán búcsúzott tőle. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta hízásának okáthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsa-elarulta-hizasanak-okat.htmlAz egykori műsorvezető külseje nagyon megváltozott, miután lekerült a képernyőről. Most kiderült, miért hízott meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.