Bekerült a fiatalon elhunyt Aaliyah viaszszobra Madame Tussaud Las Vegas-i panoptikumába

Forrás: Getty Images for Madame Tussauds/2019 Getty Images/Gabe Ginsberg -
viaszszobor Las Vegas énekesnő Madame Tussaud Aaliyah
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak álma vált valóra azzal, hogy viaszszobor készült a 22 évesen elhunyt r&b énekesnőről. A Las Vegas-i Madame Tussaud panoptikumában csodálhatjuk meg ezentúl Aaliyah-t, leleplezésekor ott volt a testvére is.

A szobrot a 2000-es évek slágerének stílusa ihlette. A „Try Again” az énekesnő egyik legismertebb száma.

Aaliyah testvére segített kiválasztani, milyen pózban és ruhában ábrázolják a fiatalon elhunyt énekesnőt Forrás: Getty Images for Madame Tussauds/2019 Getty Images/Gabe Ginsberg

Aaliyah 2001-ben épp egy klipforgatásról utazott haza, amikor nem sokkal a felszállást követően repülőgépe lezuhant. A mindössze 22 éves, fényes jövő előtt álló énekesnő azonnal életét vesztette.

Erős Antónia elárulta, mi a tartós és boldog házasság titkahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-eros-antonia-elarulta-mi-a-tartos-es-boldog-hazassag-titka.htmlErős Antónia és férje 22 éve alkotnak egy párt. A hot! Magazinnak elárulta, mi a titkuk.TV + Sztárok--Fluor Tomi fél összeköltözni egy lánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fluor-tomi-fel-osszekoltozni-egy-lannyal.htmlFluor Tomi még sosem élt együtt egyetlen lánynal sem. Vajon új szerelme, Mesi lesz az első, akivel összebútorozik a sztár? TV + Sztárok--Szulák Andrea elhagyja régi otthonát: megválik a rossz emlékektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-szulak-andrea-elhagyja-regi-otthonat-megvalik-a-rossz-emlekektol.htmlSzulák Andreának 4 éve ért véget 10 évig tartó kapcsolata. A múltat azonban most kezdi csak elengedni, költözéssel kezdi. TV + Sztárok--Brutális jelenetekkel búcsúzik a Barátok közt sorozattól Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-brutalis-jelenetekkel-bucsuzik-a-baratok-kozt-sorozattol-berenyi-miklos-azaz-szoke-zoltan.htmlMaga kívánta, hogy kiírják a sorozatból, a forgatókönyvírók pedig gondoskodtak róla, hogy ne teljenek eseménytelenül az utolsó napjai a stábban. Kegyetlen búcsút álmodtak a színésznek. TV + Sztárok--Iszak Eszti szivárvány színűre festette szőke hajfürtjeit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-iszak-eszti-szivarvany-szinure-festette-szoke-hajfurtjeit-foto.htmlIszak Eszti befestette legendás hajkoronáját. TV + Sztárok--Őszinte vallomás: ezért ment tönkre Szente Vajk és Erdélyi Tímea házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-szente-vajk-erdelyi-timeaval-valo-hazassagarol-valasarol-meselt.htmlSzente Vajk és Erdélyi Tímea három évvel ezelőtt váltak el, de a válást hivatalosan azóta sem mondták ki. Többször próbálták újrakezdeni a közös életüket, de sikertelenül. Házasságukról, válásukról és az elmúlt három évről Szente Vajk mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.