A Família Kft. pontosan 20 éve mutatta be utolsó epizódját: Csonka András megemlékezett a számára sokat jelentő sorozatról. 

Az 1990-es évek egyik népszerű televíziós sorozata volt a Família Kft., itthon ez volt az első szituációs komédia, aminek napra pontosan 20 éve adták le az utolsó epizódját. Csonka András a közösségi oldalán emlékezett meg erről, neki ugyanis nagyon sokat jelentett a sorozat. 

"20 évvel ezelőtt pont a mai napon, 1999. augusztus 24.-én ment le a Família Kft. utolsó epizódja, és véget ért a sorozat. Csodálatos 8 év, isteni csapat, és itt nem csak a színészekre gondolok, hanem a stáb minden tagjára! Ami ennyire fontos, és meghatározó emlék, azt az ember nehezen engedi el a lelkében. Mindig hálás leszek a sorsnak, hogy részese lehettem, hogy átélhettem, hogy ekkora trambulint jelentett a pályám elején! Kaptam ott egy becenevet, és ma talán még többen szólítanak Picinek, mint akkor, ami ébren tartja a lelkemben az érzést: Volt egyszer egy Família Kft." - írta Csonka András.