Szörnyella de Frász Disney Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney sorozatban készíti a klasszikus mesék élőszereplős változatait. Most a 101 kiskutya feldolgozása van soron, a címe Szörnyella lesz, a főszerepet pedig Emma Stone alakítja.

2021-ben kerül a mozikba a 101 kiskutya élőszereplős feldolgozása Szörnyella címmel. A főszereplő bőrébe Emma Stone bújik. Mindenkit foglalkoztatott, hogyan maszkírozzák majd csúf banyává az amúgy gyönyörű színésznőt, és most végre nyilvánosságra hozták az első fotót Szörnyella De Frászról.



Ezzel kényezteti felesége Molnár Ferenc Caramelthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezzel-kenyezteti-felesege-molnar-ferenc-caramelt.htmlAz énekes bár fél éve szinte be se tette a lábát a konyhába, felesége mindenben igyekszik a kedvében járni. Kedvese egyik nap ázsiai, másnap a magyar konyha fogásait varázsolja a család asztalára.TV + SztárokOrigoGáspár Bea nagyon boldog: találkozhatott Charlie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gaspar-bea-nagyon-boldog-talalkozhatott-charlieval.htmlGáspár Bea óriási boldogságát mutatta meg az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoMadonna csipkés fűzőbe bújtatta testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-madonna-csipkes-fuzobe-bujtatta-testet.htmlA 61 éves Madonna csipkés fűzőben mutatta meg magát. TV + SztárokNagy Sándor nem keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20190825-nagy-sandor-nem-keresi-a-szerelmet.htmlMásfél éve egyedülálló Nagy Sándor színész, és nem találja a szerelmet. Kicsit már a hitét is elvesztette. TV + Sztárok--Ennyire cuki Eva Longoria kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ennyire-cuki-eva-longoria-kisfia.htmlEva Longoria nagyon édes fotót mutatott a kisfiáról: ilyen mosolygósan ébred a kicsi. TV + Sztárok--Gyermekkori képet mutatott magáról Gwyneth Paltrow - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gyermekkori-kepet-mutatott-magarol-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow színésznő gyermekkori képet mutatott magáról: hiába teltek el évtizedek, szinte nem is változott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.