Poór Péter szerint Mary Zsuzsi nem akart öngyilkos lenni

Forrás: MTI/Mészáros János -
öngyilkos öngyilkosság Mary Zsuzsi Poór Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poór Péter sok pályatársát vesztette el, Mary Zsuzsi halála azonban érthetetlen a számára. Úgy véli, az énekesnő nem akart öngyilkos lenni. 

Már szinte az összes pályatársát és barátját elvesztette Poór Péter, aki nehezen tette túl magát Mary Zsuzsi halálán. Az énekes szerint ugyanis nem akarhatott öngyilkos lenni Zsuzsi.

Mary Zsuzsi halála Poór Péter szerint véletlen volt Forrás: MTI/Mészáros János

"Máig érthetetlen, hogy miért vetett véget az életének. Zsuzsika egy tündéri, életigenlő, vidám asszony volt, akivel rengeteget nevettünk, s éjszakákon át beszélgettünk. Noha a kedélyállapota, Szécsi Paliéhoz hasonlóan, igen változó volt, mégsem jutott eszembe soha, hogy valaha is véget fog vetni az életének. Ez nem vallott rá" - mondta a Borsnak Poór Péter.

Gyermekkori képet mutatott magáról Gwyneth Paltrow - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gyermekkori-kepet-mutatott-magarol-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow színésznő gyermekkori képet mutatott magáról: hiába teltek el évtizedek, szinte nem is változott. TV + Sztárok--20 éve ért véget a Família Kft. - Így emlékezett a sorozatra Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190824-20-eve-ert-veget-a-familia-kft-igy-emlekezett-a-sorozatra-csonka-andras.htmlA Família Kft. pontosan 20 éve mutatta be utolsó epizódját: Csonka András megemlékezett a számára sokat jelentő sorozatról. TV + Sztárok--Lékai Máté álma valóra vált: a kisfia ott volt az egyik meccsén - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-lekai-mate-alma-valora-valt-kisfia-ott-volt-az-egyik-meccsen.htmlLékai Máté az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy nagy álma vált valóra. TV + SztárokOrigoNem engedték át a határon a Viszkis kislányát: ez volt az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-nem-engedtek-at-a-hataron-a-viszkis-kislanyat-ez-volt-az-oka.htmlA Viszkis az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy nem engedték át a határon a kislányát. Kiderült, hogy ennek mi volt az oka. TV + Sztárok--Ördög Nóra nehezen vett búcsút a családjától az Ázsia Expressz 2 alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190824-ordog-nora-nehezen-vett-bucsut-csaladjatol-az-azsia-expressz-2-alatt.htmlAz Ázsia Expressz következő szériájának is Ördög Nóra a műsorvezetője, aki ismét a családjával utazott Ázsiába. Egy ponton azonban el kellett válniuk, ami nehéz döntés volt. TV + SztárokOrigoÁbel Anita felköszöntötte kislányát, Lucát: 11 éves lett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-abel-anita-felkoszontotte-kislanyat-lucat-11-eves-lett-foto.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán is felköszöntötte a kislányát, Lucát, aki 11 éves lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.