Magyarországról kizárólag a Life.hu tudósíthat az MTV VMA-díj átadójáról New Jersey-ből

Forrás: Origo -
MTV VMA közvetítés díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új kategóriákat is felvonultató MTV Music Video Awards-díj-átadót augusztus 26-án tartják Newarkban, helyi idő szerint 20 órakor, a műsorvezető pedig a színész és humorista, Sebastian Maniscalco lesz. Színpadra lép többek között Camila Cabello, J Balvin és Shawn Mendes is. A hagyományokhoz híven pedig a show előtt betekintést nyerhetünk a vörös szőnyeg történéseibe, ahol Terrence J és Nessa Zara Larsson társaságában kérdezgetik majd a felvonuló celebritásokat. A Life.hu exkluzív lehetőséget kapott, hogy a vörös szőnyegről tudósíthasson, Magyarországról egyedüliként.

Az MTV VMA keretében idén először a rajongók lehetőséget kaptak Instagram-sztorikon keresztül szavazni olyan új kategóriákban, mint például A legjobb formáció, A leginspirálóbb dal és A nyár dala, de emellett természetesen a már jól ismert kategóriákban úgyszintén le lehetett adni a voksokat, összesen 14 gender-neutral kategóriában. Az idei jelöltek teljes listáját itt lehet megtekinteni.

16 év után újra a VMA színpadára lép a zenei ikon Missy Elliot, aki átveheti majd a Michael Jackson Video Vanguard díjat. A rapper és énekesnő mellett más különlegességeket is tartogat az MTV: több mint 10 év után a Jonas Brothers újra készül a VMA-re, a Fifth Harmonyból ismert Normani pedig Khalid közreműködésével elkészült szóló dalával, a „Love Lies"-zal debütál. Shawn Mendes Camila Cabellóval énekli majd élőben a „Senorita"-t. A már említett előadókon kívül fellép Taylor Swift, Big Sean, H.E.R., A$AP Ferg és még sokan mások.

Munkatársunk New Jersey-ben már a helyszínen van.
„Newark körzete jelenleg olyan készültségben van, mint ha hurrikánt várnának. Utcák hermetikusan lezárva, óriási biztonsági ellenőrzések. Még a gyorséttermekben is golyóálló mellényes, fegyveres őrök vigyázzák a rendet. Utcán plakátok, graffitik is az MTV VMA-re hívják fel a figyelmet” – jelentette a kollégánk, akinek lehetősége lesz a díjátadóról is tudósítani.

Domszky László, a Life.hu riportere az MTV VMA-díj-átadó előtt New Jersey-ben Forrás: Origo

A 2019-es MTV VMA a magyar MTV műsorán magyar idő szerint augusztus 26-ról 27-re virradó éjjel 3 órakor látható, a vörös szőnyeges bevonulást pedig már 2 órától közvetíti a csatorna.
Az ismétlés 27-én 23 órakor, 28-án 18 órakor, 29-én délelőtt 9-kor, 30-án éjfélkor és 31-én 14 órakor lesz adásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.