Harry herceg meghívást kapott exe esküvőjére: vajon Meghan elengedi?

esküvő Meghan hercegné ex Harry herceg meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg meghívást kapott exe esküvőjére. A kérdés csupán annyi: mit szól ehhez Meghan?

Sajtóértesülések szerint ki nem állhatja férje exét Meghan hercegné. A brit modell, Cressida Bonas és a herceg három évig alkottak egy párt. Senki sem tudja az okát, miért szakítottak, az azonban köztudott, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással a mai napig. Éppen ezért hívta meg Cressida Harryt közelgő esküvőjére. Mivel a modell is jelen volt Meghan és Harry menyegzőjén, az illem úgy kívánná, hogy a herceg is megtisztelje jelenlétével egykori kedvesét. A kérdés az, hogy mit szól ehhez Meghan? Elengedi férjét az esküvőre vagy megszegeti vele a protokollt? – számolt be a hírről a Bors.

Harry herceg és Meghan hercegné a királynő születésnapján Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Harry herceg és Meghan Markle be akart költözni a Windsori kastélyba, de a királynő közbelépett

Bár úgy tűnik, hogy a Frogmore Cottage ideális hely Harry herceg, Meghan hercegné és gyermekük, Archie Harrison számára, elsőként nem ezt szerették volna otthonuknak. Amikor a hercegi pár úgy döntött, elköltöznek a Kensington-palotából, a legkézenfekvőbb választásnak a Windsori kastélyt érezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.