Ázsia Expressz 2: Janicsák Vecáék az első napon nem ettek semmit

TV2 interjú Srí Lanka Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ádám együtt szerepeltek az Ázsia Expresszben. Srí Lankán interjúztunk velük: a megpróbáltatásokról és a realitybe való beilleszkedésükről meséltek. Íme, Vecáék kalandjai.

Súlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-sulyos-betegsege-utan-lemezt-ad-ki-fekete-jeno-blueszenesz.htmlBemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde szegény gyermekkora miatt adakozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-luxusfeleseg-polgar-tunde-szegeny-gyermekkora-miatt-adakozik.htmlPolgár Tünde, az egyik luxusfeleség ma is jól emlékszik arra, hogy honnan jött. Nem fényűzésbe született, családja szegény volt, ő pedig korán kezdett el dolgozni. TV + Sztárok--Válságban Böde Dániel házassága: elköltözött új szerelméhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-valsagban-bode-daniel-hazassaga-elkoltozott-uj-szerelmehez.htmlA Ripost információi szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója.TV + Sztárok--Pszichedelikus drogok hatása alatt írták dalaikat a One Direction tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190827-pszichedelikus-drogok-hatasa-alatt-irtak-dalaikat-a-one-direction-tagjai.htmlKi hitte volna, hogy a pár éve még a tinilányok körében őrületesen népszerű, azóta feloszlott fiúbanda, a One Direction dalait a tagok pszichedelikus szerek hatása alatt írták? Nos, zenéjükben némi brit beat-életérzés ugyan kiérezhető, de Harry Styles vallomása igen meglepő. TV + SztárokVarga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-varga-iza-imadja-korat-nem-cserelne-a-huszevesekkel.htmlVarga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem. TV + Sztárok--Eljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-eljegyeztek-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katat.htmlEljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.