Hétfőtől teljes vonalon jár majd a 4-es és 6-os villamos

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
felújítás 4-es 6-os villamos Budapest közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő hétfőtől újra teljes vonalon jár majd a 4-es és 6-os villamos – mondta el Budapest főpolgármestere kedden a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában. 

Tarlós István közölte, hogy a felújítások szeptember 2-ára befejeződnek és a közlekedés zavartalanul megindul.

Forrás: MTI/Jászai Csaba

Kigyulladt egy komphajó a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20190828-kigyulladt-egy-komphajo-a-fulop-szigeteken.htmlKigyulladt egy komp a Fülöp-szigetek déli részén szerdára virradóra, legalább két utas meghalt és több mint száz embert mentettek ki a lángokban álló fedélzetről az arra járó hajók - közölte a parti őrség szóvivője.News--Tízéves gyermeket falt fel egy krokodil a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20190814-tizeves-gyermeket-falt-fel-egy-krokodil-a-fulopszigeteken.htmlKrokodil áldozatául esett egy tízéves gyermek a Fülöp-szigeteken. News--A San Franciscó-i opera lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo koncertjéthttp://www.life.hu/news/20190814-a-san-francisco-i-opera-lemondta-a-szexualis-zaklatassal-vadolt-placido-domingo-koncertjet.htmlA San Franciscó-i opera kedden lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo október elejére tervezett koncertjét. Az operaház közleményben jelentette be, hogy noha az operaénekes-igazgató elleni vádak szerint a szexuális zaklatás nem San Franciscóban történt, a dalszínház elkötelezett a szexuális zaklatások elleni szigorú politikája iránt és elvárja a társulat minden tagjától, hogy szakmai viselkedésével eleget tegyen a legmagasabb szintű elvárásoknak. News--Hétfőn éjfél után érdemes a hullócsillagokat megfigyelnihttp://www.life.hu/news/20190812-hetfon-ejfel-utan-erdemes-a-hullocsillagokat-megfigyelni-perseidak.htmlA Perseidák meteorraj megfigyelésére legalkalmasabb hétfőről keddre virradóan az éjféltől hajnalig terjedő időszak - mondta Kiss László csillagász-fizikus. A csillagász az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában beszélt arról, hogy a Szent Lőrinc könnyeikét is ismert Perseidák meteorraj sok száz éve visszatérő jelenség augusztusban. Idén a telihold közeli állapot miatt nehezebben figyelhető meg a sok apró porszemcséből álló meteorrajból származó csillaghullás. News--Az év eddigi legmelegebb napja volt hétfőnhttp://www.life.hu/news/20190812-az-ev-eddigi-legmelegebb-napja-volt-hetfon-augusztus-12.htmlAz év eddigi legmelegebb napja volt hétfőn - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--Jelentős lehűlést hoz a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190812-jelentos-lehulest-hoz-a-hidegfront-a-heten.htmlJelentős lehűlést hoz a héten érkező hidegfront, egy-két nap alatt mindenütt mintegy 10 fokot, néhol akár többet is csökken a csúcshőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.