Gyászol Kandász Andrea: családtagját veszítette el

gyász családtag Kandász Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Kandász Andi, közeli hozzátartozóját veszítette el.

Megható posztban tudatta a szomorú hírt a közösségi oldalán Kandász Andi: elhunyt szeretett dédnagymamája.

"Még nem tudok sírni, még nem értem...

És elkezdek emlékezni, elkezdek írni, és patakokban folyik a könnyem, aztán meg kacarászok a humorodon, és megint sírok, ahogy jönnek az emlékek. Az írás segít. Nézem azt a helyet, ahol a szikla találkozik a tengerrel. Azon a sziklán ülsz most is, és csodálod a repkedő sirályokat, a „fehér nagy galambokat", ahogy te mondtad viccesen, amelyek a nap vakításában eltűnnek a fényben és felkorbácsolják a képzeletet....
Édes Dédink! Ezután még több dolgod lesz, mint ezen a csodálatos földön töltött 97 év 125 nap alatt. Például őrangyalként ránk vigyázni. A 3 lányodra, 5 unokádra, megannyi dédunokádra. És a még le nem született ükunokáidra, akiket te már ismersz, egy olyan helyen, amely számunkra még elképzelhetetlen. Áradjon feléd a feltétel nélküli szeretet, amelyből olyan sokat kaptunk Tőled, és segítsen a fény felé, ahol már nem számít az idő, nincsenek pillanatok. Örökké itt vagy velünk. Minden kis sejtecskénkben. Szeretünk!" - írta posztjában Andi.

Kandász és Demcsák máris összevesztek: nagy a feszültség

Még szinte el sem indult az Ázsia Expressz második évada, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea között máris óriási a feszültség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.