Lelőtte egykori osztálytársát egy thai férfi az osztálytalálkozón

Forrás: Shutterstock -
bosszú gyilkosság agyonlőtte Thaiföld osztálytalálkozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossággal ért véget egy osztálytalálkozó Thaiföldön.

Osztálytalálkozót tartottak nemrég egy thaiföldi általános iskolában. Az esemény azonban brutális fordulatot hozott: kiderült, hogy a 69 esztendős Thanapat Anakesri máig nem felejtette el, hogy egyik osztálytársa annak idején mennyire megalázta. Arra kérte a férfit, kérjen tőle bocsánatot, ő azonban erre nem volt hajlandó.

Anakesri ekkor előrántotta a fegyverét, és agyonlőtte a férfit – számolt be róla az Uniland.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta: hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-hodi-pamela-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlEzúttal Hódi Pamela akadt ki Demcsák Zsuzsára. TV + SztárokOrigoBöde Dániel felesége kitálalt: "Nem tudtam, hogy mást szeret"http://www.life.hu/sztarok/20190829-bode-daniel-felesege-kitalalt-nem-tudott-egy-harmadik-felrol.htmlLapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Betörtek Kökény Attiláékhoz: fia drága bicikliét vitték elhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-betortek-kokeny-attilaekhoz-fia-draga-bicikliet-vittek-el.htmlPénteken hajnalban lopták meg Kökény Attiláékat. A betörő a kertjükből az énekes fiának, Lajosnak a nagy értékű bicikliét vitte el: a fiú sokáig spórolt a járgányra. TV + SztárokOrigoGyönyörű nővé érett Patai Anna – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-gyonyoru-nove-erett-patai-anna.html20 éves gyönyörű nővé érett a Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna. TV + Sztárok--Válságban Böde Dániel házassága: elköltözött új szerelméhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-valsagban-bode-daniel-hazassaga-elkoltozott-uj-szerelmehez.htmlA Ripost információi szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.