Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"

Forrás: Origo -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. 

Timi elmondta, hogy mindez akkoriban történt, amikor Damu Roland bántalmazta. Andy pedig felajánlotta, hogy segít neki, Tímea pedig arra kérte, keressenek ügyvédet. Az özvegy arról is beszélt, hogy Andynek akkor még nagyon közeli volt a fia halála.

"Nem voltam jól lelkileg, mindig felmentem hozzá az Abos utcai lakására, és mint két lelki sérült ember, beszélgettünk egymással. Benne még friss volt a fia elvesztése utáni fájdalom, bennem meg a Damu-ügy" - idézi Timit a Story.

Hozzátette, egy közös nyaralás után kerültek egymáshoz közelebb. "Andy belém szeretett, és én is nagyon megszerettem őt. Akkor döbbentem rá, hogy tényleg szerelmes vagyok belé, amikor szakítottunk, és sírtam utána" - emlékszik vissza.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.