Ezt gondolja az úszók kapitánya Shane Tusupról

Forrás: AFP/Christophe Simon -
úszás Sós Csaba Hosszú Katinka olimpia Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sós Csaba szerint Shane Tusupnak csupán Hosszú Katinka kiteljesedésében volt szerepe.

Sós Csaba volt a DigiSport vendége, és a beszélgetés során szóba került Hosszú Katinka is. Az úszószövetség elnöke kijelentette, Shane Tusupnak csupán exfelesége kiteljesedésében volt szerepe.

Egyetlen dolog van, ami elvitathatatlan Tusuptól - és az nem kis dolog -, hogy egy olimpiára csúcsformába hozta Katinkát. De ne tekintsünk el attól a ténytől, hogy Tusup akkor kapcsolódik be a történetbe, amikor Hosszú Katinka már világbajnok. Akkor ismerkednek meg. Ő úszót még nem hozott fel a világ tetejére. Ott ki tudta őt teljesíteni, formába tudta hozni."

Shane Tusup Forrás: AFP/Christophe Simon
Ázsia Expressz: tovább nő a feszültség Demcsák Zsuzsa és játékostársai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-tovabb-no-a-feszultseg-demcsak-zsuzsa-es-jatekostarsai-kozott.htmlDemcsák Zsuzsa kijelentette, nem szimpatikus neki Janicsák Veca. Szerinte az énekesnő csúnyán bánik a férjével. TV + SztárokOrigoKiderült: fél évet töltött börtönben Bohos Kornél, az Ázsia Expressz 2. játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-fel-evet-toltott-bortonben-bohos-kornel-az-azsia-expressz-2-jatekosa.htmlA Blikk megtudta, hogy Bohos Kornélt 2017-ben tartóztatták le tiltott teljesítményfokozó szerekkel való visszaélés gyanújával. Hat hónapot volt előzetesben Debrecenben.TV + SztárokOrigoSzabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-szabothomka-hanna-megmutatta-szerelmet-foto.htmlAz Exatlon Hungary Kihívó csapatának sztárja, Szabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét. TV + SztárokOrigoHorváth Tamás és szerelme az ágyból szelfiztek – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-horvath-tamas-es-szerelme-az-agybol-szelfiztekfoto.htmlHorváth Tamás ágyban fekve készített szelfit, miközben a felesége békésen aludt mellette. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta és párja, Dávid alaposan összevesztek - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-horvath-greta-es-parja-david-alaposan-osszevesztek-video.htmlLassan minden páros átesett az első összezörrenésén, pedig még csak két napja rajtolt el az Ázsia Expressz második szériája. Ezúttal Horváth Grétáéknál szakadt el a cérna. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.