Konvoljbaleset: megszólalt az elhunyt katona barátja

honvédség áldozat katona konvojbaleset M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn délelőtt, az M7-es autópályán szenvedett ráfutásos balesetet hat katonai jármű. A balesetben egy katona meghalt. Egy barátja elárulta, az áldozat nem akart menni a küldetésre, nem volt jó előérzete.

A Tényeknek adott interjút a konvojbaleset 38 éves ádozatának egyik barátja. A férfi megtörten mesélt az elhunyt Gáborról:
"Az első reakcióm az volt, hogy ezt nem hiszem el, ez nem lehet! Egyszerűen nem akartam elfogadni. Három éve kezdte ezt a pályát, előtte sorkatonaságot végzett. Ha jól tudom, őrvezető volt, a hódmezővásárhelyi dandárban szolgált. Szerintem nagyon jól végezte, mert ő bármit kezdett, mindig teljes szívvel, teljes odaadással végezte. Megvolt hozzá az elszántsága és a fizikuma is. Annyit tudok már csak a többiektől, hogy nem akart menni erre a küldetésre, valamiért nem érezte jól magát ebben a dologban, és sajnos elment."

Gábor szeptemberben lett volna 38 éves. Barátja szerint segítőkész, tiszta szívű ember volt.

Dunai hajóbaleset: eddig 665 millió forintot költöttek a mentési, kutatási munkákrahttp://www.life.hu/news/20190830-dunai-hajobaleset-eddig-665-millio-forintot-koltottek-a-mentesi-kutatasi-munkakra.htmlA Belügyminisztérium alá tartozó rendvédelmi szervek a június 11-i kiemelésig összesen 664,8 millió forintot költöttek el a Hableány sétahajó május 29-i tragédiája utáni mentésre, kutatásra és a kiemelési munkákra - írta a Népszava a tárcától kapott tájékoztatás alapján.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoIdőjárás: az utolsó nyári hétvégén is sok lesz a napsütéshttp://www.life.hu/news/20190830-idojaras-az-utolso-nyari-hetvegen-is-sok-lesz-a-napsutes.htmlAz utolsó nyári hétvégén is sok lesz a napsütés, kánikulával, néhol 35 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.News--Lövöldözés volt Ráckevén: két mentőhelikopter érkezett a helyszínrehttp://www.life.hu/news/20190830-lovoldozes-volt-rackeven-ket-mentohelikopter-erkezett-a-helyszinre.htmlLövöldözés volt csütörtök este Ráckevén, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. News--Imádja az internet ezt a cuki csivavát – Fotókhttp://www.life.hu/news/20190829-imadja-az-internet-ezt-a-cuki-csivavat.htmlImádja az internet a kissé különös külsővel megáldott csivavát, Luckyt. NewsOrigoSenki nem érti, hogyan kaphatott fegyvert a nyíregyházi gyilkoshttp://www.life.hu/news/20190829-senki-nem-erti-hogyan-kaphatott-fegyvert-a-nyiregyhazi-gyilkos.htmlSenki nem érti, hogyan kaphatott fegyvert a nyíregyházi kettős gyilkosságot elkövető vadász. NewsOrigoLelőtte egykori osztálytársát egy thai férfi az osztálytalálkozónhttp://www.life.hu/news/20190829-lelotte-egykori-osztalytarsat-egy-thai-ferfi-az-osztalytalalkozon.htmlGyilkossággal ért véget egy osztálytalálkozó Thaiföldön. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.