Ötnapi keresés után megtalálták a monoklis kobrát a németországi Hernében

Forrás: Biosphoto/Clement Carbillet / Biosphoto/Clement Carbillet -
kígyó monoklis kobra Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült befogni azt a monoklis kobrát (Naja kaouthia) pénteken, amely öt napig bujkált egy társasházban a németországi Hernében - jelentették be illetékesek.

Az 1,4 méter hosszú mérges kígyót egy pince bejáratának lépcsője alatt találták meg abban a társasházegyüttesben, amelynek udvarán vasárnap felbukkant. A kígyó életben volt, és senkit sem harapott meg. Utoljára vasárnap látták a társasház udvarán, azóta nyoma veszett. A környező otthonokat kiürítették, és felszólították a térségbeli lakosokat, tartsák zárva az ajtóikat, ablakaikat.
Hétfőn a lakóház egyik lakásában lefoglaltak 20 mérges kígyót. Tulajdonosuk azt állította, hogy a keresett állat nem az ő gyűjteményéből szökött meg. Eltiltották őt a kígyók tartásától, és az összes állatot elvitték a lakásból. Hétfőn a lakóház lépcsőházát felszórták liszttel, hogy észlelhessék az állat haladását.

Az India északkeleti részén és Délkelet-Ázsiában elterjedt kobrafaj harapása halálos lehet. Az illetékesek pénteken nem közölték, hogy kié a kígyó, és hogyan került a társasházba.

Ázsia Expressz 2.: Gáspár Zsolti kiakadt Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190831-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-kiakadt-evelinre.htmlGáspár Zsolti határozottan megmondta Evelinnek, hogy nagyon magasak voltak az elvárásai felé. Zsolti kifejtette, hogy nem bír mindig a maximumon pörögni. Evelin azonban nem ismer kifogást, győzni szeretne.TV + SztárokOrigoVasárnapi műsorváltozással fokozza az izgalmakat a TV2http://www.life.hu/sztarok/20190831-vasarnapi-musorvaltozassal-fokozza-az-izgalmakat-a-tv2.htmlBotrányos pillanatokkal, egy nem várt fordulattal és egy családi mozifilmmel fűszerezi meg a vasárnap estét a TV2, közvetlenül a Sztárban Sztár leszek! után! Szeptember 1-jén 18.55-kor vadonatúj felállásban debütál az ország kedvenc házibulija, hiszen indul a Sztárban Sztár leszek!. Ezt követően 20:55-től eddig nem látott extrákkal érkezik az Ázsia Expressz Különkiadás, míg 21:35-től a közönségkedvenc, Valami Amerika című mozifilm garantálja a tökéletes hétzáró kikapcsolódást.TV + Sztárok--Ezért törölte közösségi oldalát Szikora Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20190831-ezert-torolte-kozossegi-oldalat-szikora-robert.htmlA Blikknek adott interjút Szikora Róbert, az R-Go frontembere. Elárulta, hogy miért törölte nemrég a közösségi odalát.TV + Sztárok--Hajós András segítette át Majkát élete nehéz időszakánhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-hajos-andras-segitette-at-majkat-elete-nehez-idoszakan.htmlHajós Andrással való barátságáról nyilatkozott a napokban Majka, most pedig Hajós árulta el, hogyan segítette át az ózdi rappert élete legnehezebb időszakán.TV + Sztárok--Amerikai állampolgár akar lenni Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190831-amerikai-allampolgar-akar-lenni-vajna-timea.htmlHét hónappal Andy Vajna halála után amerikai állampolgárságért folyamodott Vajna Tímea. Reméli, hogy jövőre megkapja a papírokat, és ott kezdhet új életet. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela és Huszár Zsófi az első kiesőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-azsia-expressz-2-hodi-pamela-es-huszar-zsofi-az-elso-kiesok.htmlHódi Pamelának és Huszár Zsófinak kellett először távoznia az Ázsia Expressz 2-ből. A lányok csalódásként élték ezt meg, maradtak volna még. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.