Kétrészes videót készített életéről egy budapesti villamosvezető

Forrás: Lantos Gábor -
villamosvezető villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viktor, egy budapesti villamosvezető két részben mutatja be munkája során "elszenvedett" megpróbáltatásait. Videóival felhívja a figyelmet arra, nézzünk mindig körül, mielőtt a villamossinekre lépünk. 

A kisfilmek nagyon népszerűek, a néző pedig nem tudja, sírjon vagy nevessen-e a képtelenebbnél képtelenebb helyzeteken. Viktor megörökített figyelmetlen gyalogost, rendőrségi üldözést az éjszakában: egyszóval, stresszes egy munka ez.

Öntudatán kívül levő nőbeteg nemi szervével játszott az ápolóhttp://www.life.hu/news/20190901-nobeteg-nemi-szervevel-jatszott-az-apolo.htmlAz 58 éves William Kennedy külső helyszínen vizsgált meg egy nőbeteget. Ki tudja, milyen megfontolásból a páciens vaginájához nyúlt, és a nagyajkak mozgatásával játszott hasbeszélőset. Olcsón megúszta. News--Összedőlt a színpad egy koncerten a németországi Essenben, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190901-osszedolt-a-szinpad-egy-koncerten-a-nemetorszagi-essenben-tobben-megserultek.htmlA rendkívüli szeles és esős időjárás miatt összedőlt a színpad egy része a Casper és Marteria rapegyüttes szabadtéri koncertjén szombaton a németországi Essenben, mintegy harmincan megsérültek, ketten súlyosan - közölte a helyi tűzoltóság. News--Halálos baleset a Forma–2-ben, elhunyt Anthoine Huberthttp://www.life.hu/news/20190831-halalos-baleset-a-forma2ben-elhunyt-anthoine-hubert.htmlHalálos balesetet szenvedett a francia Anthoine Hubert a belgiumi Spa-Francorchamps-ban, a Forma–2-es sorozat szombati versenyén. News--Halálos baleset történt Jánoshalmánálhttp://www.life.hu/news/20190831-halalos-baleset-tortent-janoshalmanal-szombaton-delutan.htmlFának ütközött és meghalt egy motoros szombat délután Jánoshalma közelében, az 5412-es út 15. kilométerénél - közölte a honlapján a rendőrség szombaton. News--Koronásdaru-fiókák keltek ki a Nyíregyházi Állatparkbanhttp://www.life.hu/news/20190831-koronasdaru-fiokak-keltek-ki-a-nyiregyhazi-allatparkban.htmlHárom szürkenyakú koronásdaru született a Nyíregyházi Állatparkban. NewsOrigoVillámcsapás miatt sérült meg négy turista a szlovákiai Alacsony-Tátrábanhttp://www.life.hu/news/20190829-villamcsapas-miatt-serult-meg-negy-turista-a-szlovakiai-alacsony-tatraban.htmlVillámcsapás miatt sérült meg négy turista szerdán a szlovákiai Alacsony-Tátrában - közölte a szlovák hegyimentő-szolgálat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.