Hosszú Katinka helyett Shane Tusup csapatát választotta Cseh László

Cseh László Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup csapatában versenyez majd a 33 éves Cseh László a Nemzetközi Úszóliga versenyszámain.

Cseh nem számított arra, hogy Hosszú Katinka volt férje felbukkanhat a csapata, a Aqua Centurions körül - írja a Blikk. Tusup jelenleg Olaszországban edzi Ilaria Cusinatót, Hosszú egyik legnagyobb ellenfelét.

Cseh László Shane Tusup csapatát választotta Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Amikor elfogadtam a római csapat vezetőinek ajánlatát, fogalmam sem volt arról, hogy Tusup is a képbe kerülhet, mint az egyik leendő csapattársam hirtelen színre lépő edzője. Számomra Cusinato nem Katinka kihívója, hanem ugyanúgy csak egy úszó, mint az Aqua Centurions többi versenyzője" - mondta Cseh, aki azt is elárulta, hogy miért nem Katinka csapatát választotta. "Ma sem tagadom, hogy Rómából érkezett a legjobb ajánlat, ugyanakkor azt sem hagyhattam ki a számításból, hogy BVSC-versenyzőként – még ha átmenetileg is – nem lett volna elegáns tett a klubommal szemben, ha a Team Iron színeiben jelenek meg."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.