A lájkok számának eltüntetésére készülhet a Facebook

Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens -
Facebook közösségi oldal lájk változtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elrejtheti a lájkok számát a Facebook.

A lájkok elrejtésére készülhet a Facebook – számolt be róla a Sky News. Mint ismeretes, nemrég az Instagramon tesztelték, milyen is lenne, ha a különböző bejegyzések alatt nem jelenne meg az, pontosan hányan lájkolták az adott posztot.

Egy felhasználó volt az, aki kiszúrta, hogy a Facebook szintén hasonlót tesztel.

A portál megkereste az ügyben a közösségi oldalt, de egyelőre nem kívántak nyilatkozni.

A kép csak illusztráció Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens/NurPhoto/Jaap Arriens
Felfüggesztett börtönt kapott a kisbabáját megkínzó halásztelki asszonyhttp://www.life.hu/news/20190903-felfuggesztett-bortont-kapott-a-babajat-megkinzo-halasztelki-asszony.htmlFelfüggesztett börtönt kapott az a halásztelki nő, aki úgy megverte kisbabáját, hogy az maradandó fogyatékkal járó sérüléseket szenvedett. NewsOrigoHármas erősségűre csökkent a Dorian, de nem mozdul a Bahamákrólhttp://www.life.hu/news/20190903-harmas-erossegure-csokkent-a-dorian-de-nem-mozdul-a-bahamakrol.htmlHármas fokozatúra csökkent a karibi térségen végighaladó Dorian hurrikán ereje helyi idő szerint keddre virradóra, de a vihar szinte nem mozdul a Bahamákról.News--Virágokkal, mécsesekkel búcsúznak a tragédia helyszínén Junior kisfiátólhttp://www.life.hu/news/20190903-viragokkal-mecsesekkel-bucsuznak-a-tragedia-helyszinen-junior-kisfiatol.htmlAz egész országot megrázta L. L. Junior kisfiának halálos balesete. Dávidka kiszaladt az útra, egy kocsi pedig halálra gázolta. Aztóta virágok és mécsesek borítják Zuglóban a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződését. News--Időjárás: ekkor tér vissza a meleghttp://www.life.hu/news/20190903-idojaras-ekkor-ter-vissza-a-meleg.htmlHirtelen köszöntött be az ősz, de szerencsére azért még lesz néhány napunk, hogy kiélvezzük a napsütést. News--Goeldi-tamarin született a Szegedi Vadasparkbanhttp://www.life.hu/news/20190903-goeldi-tamarin-szuletett-a-szegedi-vadasparkban.htmlGoeldi-, vagy más néven ugrótamarin született a Szegedi Vadasparkban, a néhány hetes kölyköt már a szerencsésebb látogatók is megfigyelhetik - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t. NewsOrigoTűzoltók mentették ki a vatikáni liftben ragadt Ferenc pápáthttp://www.life.hu/news/20190901-tuzoltok-mentettek-ki-a-vatikani-liftben-ragadt-ferenc-papat.htmlHuszonöt percig tartott, amíg a tűzoltóknak sikerült kiszabadítani Ferenc pápát az egyik liftből, amelyik beragadt - mondta el maga az egyházfő vasárnap a Szent Péter téren.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.