L.L. Junior újabb nyílt videóüzenetet küldött Csillának: videó

Hopp Csilla videó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior, sírva, feldúltan válaszolt élő videóban exe nyílt levelére. Indulatból elhangzott néhány komoly vád is, amit Junior egy újabb üzenetben, már sokkal nyugodtabban magyarázott meg.

L.L. Junior első videóüzenete után úgy érezte, higgadtan, lenyugodva is el kell magyaráznia a történeteket. Második videóüzenetében már nem haraggal, inkább kérlelve üzent exének, Csillának, hogy zárjanak össze, gászoljanak együtt és hagyják abba a vádaskodást és a nyilvános üzengetéseket.

L.L. Junior Forrás: facebook/L.L. Junior

Arra kérte exét és minden velük együtt gyászolót, hogy pénteken délben jelenjenek meg a Fiumei úti temetőben és búcsúztassák el méltóképpen a kicsi fiút.

Junior kisfia, Lacika társaságában készítette a videót, a kisfiút láthattuk is, ahogy apukája mellett játszik.

Junior cikkünk megjelenése óta eltávolította mindkét videóüzenetét.

L.L. Junior videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére: videó


L.L. Junior videóüzenetben válaszolt kisfia édesanyjának. A temetőből jelentkezett be.

L.L. Junior videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ll-junior-videouzenetben-valaszolt-hopp-csilla-nyilt-levelere-video.htmlL.L. Junior videóüzenetben válaszolt kisfia édesanyjának. A temetőből jelentkezett be.TV + Sztárok--L.L. Junior videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-ll-junior-videouzenetben-valaszolt-hopp-csilla-nyilt-levelere-video.htmlL.L. Junior videóüzenetben válaszolt kisfia édesanyjának. A temetőből jelentkezett be.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamelának menekülnie kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-azsia-expressz-2-hodi-pamelanak-menekulnie-kellett.htmlHódi Pamlea az Ázsia Expressz 2. részsében nagy izgalmakat élt át: menekülnie kellett. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Zsolti beleborult a vízbehttp://www.life.hu/sztarok/20190903-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-beleborult-a-vizbe.htmlGáspár Zsoltinak ijesztő feladatot kellett teljesítenie az Ázsia Expressz 2. részében: lepergett előtte az élete. TV + SztárokOrigoVége az első őszi tárgyalási napnak: zaklatottan távozott a bíróságról Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190903-vege-az-elso-targyalasi-napnak-zaklatottan-tavozott-a-birosagrol-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi zaklatottan távozott a bíróságról a tegnapi tárgyalási nap után. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegjelent Berkes Olivér legújabb dala, a Rólad szólhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-megjelent-berkes-oliver-legujabb-dala-a-rolad-szol.htmlMegjelent Berkes Olivér legújabb dala, a Rólad szól, amelyhez már a videóklip is elkészült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.