Mentőt kellett hívni Istenes Lászlóhoz

mentő Istenes László TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek az életét megnehezíti az allergia, a TV2 műsorvezetői sem kivételek. Istenes Lászlóhoz egy alkalommal mentőt is kellett hívni.

Az allergiaszezon nagyon megvisel mindenkit, a TV2 műsorvezetői is nyilatkoztak arról, hogy az ő életükben milyen nehézségeket okoz ez. Mádai Vivien és Istenes László megtesznek mindent, hogy enyhítsék a tüneteket, előbbi infúziót kap, Lacit pedig – akihez évekkel ezelőtt egy alkalommal mentőt is kellett hívni – az egyik legdurvább szerrel kezelik.

„Arra ébredtem, hogy fulladok, köhögnöm kell, viszket a szemem, nem látok, nem hallok, tényleg így minden egyben. A nap végére olyan szintnél tartott, hogy mentőt kellett hívni hozzám" – számolt be a Tények pluszban Istenes László egy súlyos allergiás reakciójáról. A gyors segítség hatására enyhültek a tünetek. Olyan erős az allergiája, hogy homályosan lát tőle, és folyamatosan tüsszög.

Nyílt levélben üzent Csilla L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-nyilt-levelben-uzent-csilla-l-l-juniornak.htmlKisfiuk halála után nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán L. L. Junior volt kedvese, Csilla. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamelának menekülnie kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-azsia-expressz-2-hodi-pamelanak-menekulnie-kellett.htmlHódi Pamlea az Ázsia Expressz 2. részsében nagy izgalmakat élt át: menekülnie kellett. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Zsolti beleborult a vízbehttp://www.life.hu/sztarok/20190903-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-beleborult-a-vizbe.htmlGáspár Zsoltinak ijesztő feladatot kellett teljesítenie az Ázsia Expressz 2. részében: lepergett előtte az élete. TV + SztárokOrigoFordulat Lagzi Lajcsi tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-fordulat-lagzi-lajcsi-targyalasan.htmlÚjabb fordulat következett be Lagzi Lajcsi hétfői tárgyalásán. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és Pataki Ádám családja új szerelemgyerekkel bővülhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-liptai-claudia-es-pataki-adam-csaladja-uj-szerelemgyerekkel-bovul.htmlLiptai Claudia meglepő örömhírrel szolgált követőinek. Közölte, hogy új szerelemgyerekkel bővül a családjuk. TV + Sztárok--Csonka András gyerekkori fotót posztolt: így nézett ki iskoláskénthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csonka-andras-gyerekkori-fotot-posztolt-igy-nezett-ki-iskolaskent.htmlCsonka András soha nem látott fotót posztolt magáról: így nézett ki, amikor kezdődött a tanév. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.