Minimum negyven szemtanúja volt L. L. Junior kisfia balesetének

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
L. L. Junior baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közeli rendezvény miatt a rendőrségi adatok szerint legalább 40 szemtanúja volt L. L. Junior kisfia balesetének. Mint a Bors megtudta, a közelben bóklászó szemtanúk közül egyetlen sem hívott mentőt.

A lap úgy tudja, a helyszínen többen is előkapták a telefonjukat, ám csupán azért, hogy videózzanak, majd feltöltsék az internetre a kisfiú haláltusáját, vagy például azt, hogy Csilla összeesik tehetetlen fájdalmában. A mentőszolgálatot egy közeli panelház tizedik emeletéről riasztották - olvasható.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A színpadon halt meg az énekesnő, Joana Sainz: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-a-szinpadon-halt-meg-az-enekesno-joana-sainz-balesetet-szenvedett.htmlA The Sun számolt be a tragédiáról, ami szerint 30 éves Joana Sainz a Super Hollywood Orchestrával lépett fel Spanyolországban, amikor a koncerten használt pirotechnika felrobbant és eltalálta. TV + Sztárok--Rajongók kérik L. L. Juniort: kapaszkodjanak össze Csillával a háborúzás helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-rajongok-kerik-l-l-juniort-kapaszkodjanak-ossze-csillaval-a-haboruzas-helyett.htmlAz egész ország együttérez L. L. Juniorral, aki egy borzalmas balesetben szombaton este veszítette el kisfiát, Dávidkát. A zenész elperelné Csillától másik gyereküket, Lacikát, már csak azért is, mert őt hibáztatja a tragédiáért. A rajongók azt tanácsolják: inkább támogassák egymást ezekben a borzalmas időkben. TV + Sztárok--Csillát hibáztatja kisfiuk haláláért Junior: elperlelné a gyereket anyjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csillat-hibaztatja-kisfiuk-halalaert-junior-elperlelne-a-gyereket-anyjatol.htmlAz egész országot megrázta a szörnyű tragédia: L. L. Junior a hétvégén vesztette el kisebbik gyermekét, Dávidkát. A kisfiút elgázolta egy autó Zuglóban: a gyerek az édesanyja kezéből tépte ki magát, így történt a baleset. A gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának, amit ügyvédje dr. Mester Csaba így magyaráz. A rapper szerint volt párja felelős a kicsi haláláért. TV + SztárokOrigoKözleményben tudatta Fenyő Miklós: trollok írtak a Facebookon posztot a nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kozlemenyben-tudatta-fenyo-miklos-trollok-irtak-a-facebookon-posztot-a-neveben.htmlKözleményt adott ki Fenyő Miklós menedzsmentje, ugyanis szombaton a zenész Facebook-követői levelet kaptak valakitől, aki a az ő nevében írt. Fenyő feljelentést tesz a rendőrségen. TV + Sztárok--Vajna Tímea Andyről: "Kontrollálta az anyagiakat"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-andyrol-kontrollalta-az-anyagiakat.htmlAhogy megírtuk, Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. TV + Sztárok--Vajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-elmondta-miert-ot-vette-felesegul-andy-vajna.htmlBár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt a szerelmükről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.