Nyomravezetői díjat ajánlott fel a család a Hableány utolsó eltűntjének ügyében

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hableány nyomravezetői díj katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a család a május végi dunai hajóbaleset utolsó eltűntjének ügyében - közölte a Koreai Köztársaság Nagykövetsége kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint az eddig meg nem talált 41 éves, dél-koreai nő a baleset idején kék hosszú kabátot, fekete hosszú nadrágot, fehér sportcipőt és szemüveget viselt.
A Koreai Köztársaság Nagykövetsége azt kéri, hogy aki az eltűnttel kapcsolatban fontos információval rendelkezik vagy megtalálta a holttestet, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80-555-111 telefontanú zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a Koreai Köztársaság budapesti nagykövetségén.

Hableány tragédia Matróz - Kapitány temetés Duna Viking Margit híd urna Fotó: Polyák Attila - Origo


A Hableány sétahajó május 29-én süllyedt el Budapesten, a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A Hableányon 35-en utaztak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. Hét koreait sikerült kimenteni, és azóta huszonhét holttestet találtak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.