Ázsia Expressz 2: orvost kellett hívni Meggyes Dávidhoz

orvos Ázsia Expressz 2. Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz két versenyzője pihenőre kényszerült: orvost kellett hívni Horváth Gréta párjához.

Az Ázsia Expressz 2 nem gyerekjáték, még nézni is nehéz azokat a megpróbáltatásokat, amiken keresztülmennek a versenyzők. Nem csoda, ha olykor elfogy az energia, vagy kikészült a szervezet. Ez történt Meggyes Dáviddal, Horváth Gréta párjával is. A brutálisan csípős ételek, az evezés és az egész napos rohanás teljesen kikészítette. Orvost kellett hívni hozzá.

Kiesett Babos Tímea páros partnerével a US Open negyeddöntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kiesett-babos-timea-paros-partnerevel-a-us-open-negyeddontojeben.htmlKellemetlen meglepetés érte Babos Tímeát a US Openen: partnerével, Kristina Mladenoviccsal kiestek a negyeddöntőben. TV + Sztárok--Betörték Lorán Lenke egykori otthonának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-betortent-loran-lenke-egykori-otthonanak-ablakat.htmlIsmeretlen tettesek betörték Lorán Lenke egykori otthonnak ablakát. TV + SztárokOrigoNyilatkozott L.L. Junior gyermekeinek anyja, Csilla: a kezei között halt meg a kisfiahttp://www.life.hu/sztarok/20190904-nyilatkozott-ll-junior-gyermekeinek-anyja-csilla-a-kezei-kozott-halt-meg-a-kisfia.htmlL.L. Junior kisfiának haláláról, a gyászról, a fájdalomról nyilatkozott az anya, Csilla. Mindenkinek üzent. TV + SztárokOrigoTalálkozni akar a szülőkkel az L.L. Junior kisfiát elgázoló férfihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-talalkozni-akar-a-szulokkel-az-ll-junior-kisfiat-elgazolo-ferfi.htmlÖsszeroppant az a 76 éves férfi, aki elgázolta L.L. Junior kisfiát: találkozna a gyászoló szülőkkel.TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko megszólalt L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-vujity-tvrtko-megszolalt-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior, a volt párja és családja a legnehezebb időket élik át. Sokan kifejezték már részvétüket nekik, most Vujtiy Tvrtko is megtette azzal együtt, hogy elmondta véleményét a kialakult helyzetről. TV + Sztárok--Berki Krisztián felesége miatt esett egy hatalmasathttp://www.life.hu/sztarok/20190903-berki-krisztian-felesege-miatt-esett-egy-hatalmasat-foto.htmlBerki Krisztián fogadást kötött feleségével, miszerint a wakeboard deszkán elsőre feláll majd. Mazsi mindent megtett, hogy ez ne sikerüljön, már csak azért is mert, a tét egy Maldív-szigeteki utazás volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.