Váratlan bejelentés: válik Vasvári Vivien

válás Vasvári Vivien Fecsó luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre senki sem számított: közösségi oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy elválnak Fecsóval.

"Sziasztok!
Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és a megértésetekre.
Úgy döntöttem, a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnénk beszélni, így ne zaklassanak minket ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel" - írta Vasvári.

Vivi és Fecsó 2018 nyarán házasodtak össze, egy közös gyermekük született, a kis Edward.

A luxusfeleség a Bosnak így nyilatkozott:
"A nyár elején volt egy szétválásunk. Akkor még adtam magunknak egy újabb esélyt, de Fecsó nem tudott élni ezzel. Aztán azt éreztem, hogy be kell fejeznünk a közös életünket, mert ha így folytatjuk, akkor kiöljük egymásból azt, amit a kapcsolatunk elején rajongásig szerettünk. Nem akartam addig húzni, amíg elkezdjük gyűlölni egymást, nem akartam, hogy a gyerekek állandóan veszekedő szülőket lássanak. Szeretetben váltunk el, felnőtt, kulturált emberek módjára. Nem volt tányértörés, sőt igazából nem volt még egy hangos szó sem. Az ötéves kislányommal, Arianával és a másfél éves Edwarddal vagyunk most hármasban, Fecsó már nem lakik velünk. A válókeresetet közös megegyezéssel adjuk be, hogy minél előbb elválasszanak papíron is. Szeretnék nagyon gyorsan túllenni ezen, hogy a jövőben kizárólag a gyerekekre és az ő boldogságukra koncentrálhassak."

Megmutatta gömbölyödő pocakját a Jóban Rosszban színésznője, Cap Júlia.http://www.life.hu/sztarok/20190904-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-a-joban-rosszban-szinesznoje-cap-julia.htmlA Jóban Rosszban című sorozatban alakítja Deka barátnőjének szerepét Cap Júlia, aki minden bizonnyal élete legboldogabb időszakát éli. TV + Sztárok--1901 óta a második legmelegebb nyár volt az ideihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-1901-ota-masodik-legmelegebb-nyar-volt-az-idei.html1901, a mérések kezdete óta a második legmelegebb nyár volt az idei Magyarországon - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán.TV + Sztárok--Harry herceg a fenntartható utazásért indított programothttp://www.life.hu/sztarok/20190904-harry-herceg-a-fenntarthato-utazasert-inditott-programot.htmlA fenntartható utazásért és az idegenforgalommal kapcsolatos karbonlábnyom egyensúlyban tartásáért indított programot Harry brit herceg a globális utazásszervezés kulcsszereplőinek közreműködésével.TV + Sztárok--Feljelentették Britney Spears apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-feljelentettek-britney-spears-apjat.htmlBritney Spears exférje feljelentette az énekesnő apját. Az indok: családon belüli erőszak. TV + Sztárok--Betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190904-betegsege-miatt-egy-specialis-szerzodest-kotott-a-tv2vel-hodi-pamela.htmlHódi Pamela elárulta, betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel. TV + SztárokOrigoGáspár Zsolti elszólta magát: indiai férfi mellett találhat rá a boldogság Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190904-gaspar-zsolti-elszolta-magat-indiai-ferfi-mellett-talalhat-ra-a-boldogsag-gaspar-evelinre.htmlLehet, hogy sikerrel jár Gáspár Zsolti: unokahúga, Gáspár Evelin összejöhet azzal a férfival, akit még az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.