Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin rosszindulatúnak tartja Janicsák Vecát

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa után Janicsák Veca vívja ki egyre több versenytársa ellenszenvét az Ázsia Expressz második évadában. Ezúttal Gáspár Evelint bántotta meg.

Immáron Indiában folytatódik az Ázsia Expressz második évada. Hogy minden flottul menjen, egy indiai pap megáldotta a játékosokat és az egész stábot megérkezésük első reggelén. Janicsák Vecának nagyon fontos volt a szertartás, így amikor Gáspár Zsolti viccesen állt hozzá és közben másokat szórakoztatott, az énekesnő kiakadt és alaposan elmondta a véleményét.

Gáspár Evelin bőre kikészült az ázsiai melegtől áspár Evelin Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Evelinnek rosszul estek a szavai.

A szertartást komolyan vettem, de közben nehéz volt, mert Zsoltin nevettem. Folyamatosan megjegyzéseket tett a testvéremre, lekezelő volt velünk, ami nagyon rosszul esett. Vecáról kezd lehullani a lepel, hogy milyen konok és rosszindulatú személyisége van - mesélte a Borsnak Evelin, aki azt is elárulta, a forgatásokat alatt többször keveredett konfliktusba Vecáékkal.

"A játék során mindvégig fontos volt számunkra, hogy a versenytársaink mellett a helyiek felé is tisztelettel forduljunk, így ez a szertartás során is természetes volt a számomra. Ők ezzel a napi rituáléval áldoznak, tisztelegnek a túlvilágra jutott szeretteik és szellemeik előtt. Ez egy szép és szent hagyomány - védte meg magát Janicsák Veca.

Indiai férfi mellett találhat rá a boldogság Gáspár Evelinre

Lehet, hogy sikerrel jár Gáspár Zsolti: unokahúga, Gáspár Evelin összejöhet azzal a férfival, akit még az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.