Kislánya, Milla is Tápai Szabina mellett volt a TV2 új műsorának forgatásai alatt

Forrás: Instagram/Tápai Szabina -
TV2 Tápai Szabina szoptatás Fuss, család, fuss! Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina elárulta, hogyan oldotta meg a Fuss, család, fuss! forgatásait úgy, hogy közben kislányát, Millát is szoptatnia kellett.

Tápai Szabina is szerepel a TV2 új műsorában, a Fuss, család, fuss!-ban. A feladatot örömmel vállalta el, ugyanakkor volt valami, ami nyugtalanította: meg kellett oldania azt, hogy a gyermekeire valaki vigyázzon. Ez azért is jelentett nagy problémát, mert a kis Millát egyelőre szoptatja. Szerencsére a helyzet megoldódott, férje, Kucsera Gábor mindenben segíti és a kislány is ott lehetett vele a forgatások során.

Amikor felkértek a műsorra, gondolkodtam, hogyan oldjuk meg a Millával kapcsolatos teendőket, de a férjem rábeszélt, hogy vállaljam. A döntőbíró Bence volt, aki úgy engedett el, ha nem kell repülőre ülni a forgatáshoz, s kijöhet, hogy találkozzon Palik Lacival. Millának kialakítottak egy megfelelő helyet, és volt egy segítőm is a kislányom mellett, amikor forgattam" – árulta el a sztáranyuka Blikknek.

Tápai Szabina Forrás: Instagram/Tápai Szabina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.