Kislánya, Milla is Tápai Szabina mellett volt a TV2 új műsorának forgatásai alatt

Forrás: Instagram/Tápai Szabina -
TV2 Tápai Szabina szoptatás Fuss, család, fuss! Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina elárulta, hogyan oldotta meg a Fuss, család, fuss! forgatásait úgy, hogy közben kislányát, Millát is szoptatnia kellett.

Tápai Szabina is szerepel a TV2 új műsorában, a Fuss, család, fuss!-ban. A feladatot örömmel vállalta el, ugyanakkor volt valami, ami nyugtalanította: meg kellett oldania azt, hogy a gyermekeire valaki vigyázzon. Ez azért is jelentett nagy problémát, mert a kis Millát egyelőre szoptatja. Szerencsére a helyzet megoldódott, férje, Kucsera Gábor mindenben segíti és a kislány is ott lehetett vele a forgatások során.

Amikor felkértek a műsorra, gondolkodtam, hogyan oldjuk meg a Millával kapcsolatos teendőket, de a férjem rábeszélt, hogy vállaljam. A döntőbíró Bence volt, aki úgy engedett el, ha nem kell repülőre ülni a forgatáshoz, s kijöhet, hogy találkozzon Palik Lacival. Millának kialakítottak egy megfelelő helyet, és volt egy segítőm is a kislányom mellett, amikor forgattam" – árulta el a sztáranyuka Blikknek.

Tápai Szabina Forrás: Instagram/Tápai Szabina
A kamerák előtt keresi a szerelmet Szarvas Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-kamerak-elott-keresi-a-szerelmet-szarvas-andi.htmlSzarvas Andinak elege lett a szingliségből és most a kamerák előtt keresi a szerelmet. TV + Sztárok--Van valami, amit Meghan és Katalin nem viselhetnek este 6 előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-van-valami-amit-meghan-es-katalin-nem-viselhetnek-este-6-elott.htmlMeghan Markle és Katalin hercegné életét számos szabály köti, most egy újabbra derült fény. TV + Sztárok--Gáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-gaspar-evelin-elo-adasban-szol-be-demcsak-zsuzsanakallitolagos-indiai-pasijarol-kerdeztek.htmlGáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.TV + SztárokOrigoShane Tusup még nem fizetett Darren Ward skót edzőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-shane-tusup-meg-nem-fizetett-darren-ward-skot-edzonek.htmlShane Tusupot bírósági ítélet kötelezi arra, hogy sérelemdíjat fizessen viselekdése miatt Darren Ward edzőnek, de ennek már másfél éve nem tett eleget. TV + Sztárok--Ezért hagyta el férjét Vasvári Vivien: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ezert-hagyta-el-ferjet-vasvari-vivieno-maga-meselte-el.html4 év együttélés és egy év házasság után válik Vasvári Vivien és Fecsó. Bár posztjában azt mondta a Luxusfeleség, hogy nem szeretne beszélni az okokról, most mégis kivételt tett és elárultak, miért szakírtottak.TV + SztárokOrigoHarry herceg a fenntartható utazásért indított programothttp://www.life.hu/sztarok/20190904-harry-herceg-a-fenntarthato-utazasert-inditott-programot.htmlA fenntartható utazásért és az idegenforgalommal kapcsolatos karbonlábnyom egyensúlyban tartásáért indított programot Harry brit herceg a globális utazásszervezés kulcsszereplőinek közreműködésével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.