Shane Tusup még nem fizetett Darren Ward skót edzőnek

Forrás: Instagram/tusup11 -
Darren Ward pénz bíróság Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusupot bírósági ítélet kötelezi arra, hogy sérelemdíjat fizessen viselekdése miatt Darren Ward edzőnek, de ennek már másfél éve nem tett eleget. 

Shane Tusup és a skót Darren Ward edző között egy országos bajnokságon tört ki balhé: az amerikai meglökte és megfenyegette az edzőt egy szakmai nézeteltérés miatt. Ward bíróság elé vitte az ügyet, az ítélet szerint pedig Tusupnak 135 ezer forint sérelemdíjat kellett volna fizetnie, aminek a mai napig nem tett eleget.

Shane Tusup nem tesz eleget a bíróság döntésének Forrás: Instagram/tusup11

Furcsa azonban, hogy Tusup úgy vélheti, a magyar jogrendszer fölött áll,

BlikknekŐszintén kívánok neki szerencsét a jövőbeli törekvéseiben, s hogy megtalálja a lelki békéjét. Tudom, jelenleg igyekszik ismét rálelni önmagára, s csak remélem, ezt anélkül teszi, hogy túlzottan támaszkodna egyetlen személyre."

"A bíróság hivatalból végrehajtást rendelhet el, ha ezt a sértett kéri. A bocsánatkérést ugyanakkor kikényszeríteni nem lehet, így a legkézenfekvőbb az lenne, ha Ward kérné a szankció pénzre váltását, amelyet hozzácsapnak a már neki megítélt összeghez" - mondta Györei Péter ügyvéd.

Zimány Linda a Fem3 Café műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-zimany-linda-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lett.htmlZimány Linda az ügyvédkedés mellett műsorvezetőnek állt.TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál 9 éve házasodtak össze: így ünnepeltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ordog-nora-es-nanasi-pal-9-eve-hazasodtak-ossze-igy-unnepeltek.htmlÖrdög Nóri és Nánási Pál házassága példaértékű. Négytagú családjuk életébe időről időre betekintést engednek vlogjukon keresztül. Ezúttal azt láthattuk, hogyan ünnepelték szerelmüket, házassági évfordulójukat. TV + SztárokOrigoAntidepresszánsokon és altatókon él Vajna Timi Andy Vajna halála ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190905-antidepresszansokon-es-altatokon-el-vajna-timi-andy-vajna-halala-ota.htmlVajna Timi férje, Andy Vajna halálát még mindig nem tudta feldolgozni. Az örvegy nagyon magányos és csak állatai tartják benne a lelket.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin rosszindulatúnak tartja Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2gaspar-evelin-rosszindulatunak-tartja-janicsak-vecat.htmlDemcsák Zsuzsa után Janicsák Veca vívja ki egyre több versenytársa ellenszenvét az Ázsia Expressz második évadában. Ezúttal Gáspár Evelint bántotta meg.TV + SztárokOrigoKovács Patrícia a Tankcsapda videoklipjében alakít szexi anyukáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-kovacs-patricia-a-tancsapda-videoklipjeben-alakit-szexi-anyukat.htmlKovács Patrícia az ország egyik legkeresettebb színésznője ezúttal olyan feladatot vállalt, amit eddig még soha. A Tankcsapda kedvéért tette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.