Jennifer Lopez megmutatta, hogyan megy neki a rúdtánc - Videó

rúdtánc szexi film Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez hamarosan mozikba kerülő új filmje kapcsán mutatta meg, hogyan rúdtáncol.

Jennifer Lopez is szerepel a szeptember végén mozikba kerülő Hustlers, azaz A Wall Street pillangói című filmben, amely sztriptíztáncosnők életéről szól. Ehhez a csinos énekesnőnek el kellett sajátítania a rúdtáncot is.

Saját bevallása szerint sem volt könnyű dolga, nagyon megizzasztotta a feladat. A próbálkozásairól most egy videót töltött fel a közösségi oldalára, ahol mindenki megcsodálhatja, hogyan pörög a rúdon.

Íme!

Válásáról vallott Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-valasarol-vallott-marot-viki.htmlMarót Viki elárulta, nagyon megszenvedte két évvel ezelőtti válását és ma is egyedül neveli gyermekét, Ádámot. TV + SztárokOrigoAmber Heard mellbimbóján ámul az Instagram népe - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-amber-heard-mellbimbojan-amul-az-instagram-nepe.htmlAmber Heard melltartó nélkül pózol az Instagramon, még a mellbimbója is kilátszik. TV + Sztárok--Hónaljszőrt villantott a Sztárban sztár leszek! versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-honaljszort-villantott-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoje.htmlA Freddie Mercuryvá átalakuló versenyző a hitelesség kedvéért még a hónaljszőrét is megnövesztette a Sztárban sztár leszek! című műsorra. TV + SztárokOrigoEbben a hófehér koporsóban temetik el Junior fiát, Dávidkát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ebben-a-hofeher-koporsoban-temetik-el-junior-fiat-davidkat.htmlNéhány perc múlva kezdődik L. L. Junior kisfiának gyászszertartása. A zongorista ezekben a percekben is játszik, és a kis Dávid koporsóját is kihozták már. TV + SztárokOrigoCsak láncok takarják Demi Rose testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190906-csak-lancok-takarjak-demi-rose-testet.htmlDemi Rose a Burning Man fesztiválon keltett hatalmas feltűnést. TV + Sztárok--Gyászterapeuta nyilatkozott L. L. Junior kisfiának halála kapcsán a feldolgozásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-gyaszterapeuta-nyilatkozott-l-l-junior-kisfianak-halala-kapcsan-a-feldolgozasrol.htmlMa délben temetik el L.L. Junior kisfiát, Dávidot a fiumei úti sírkertben. A halálos balesetben elhunyt gyerek testvére is ott lesz a búcsúztatón. Lacikát egyébként szakember segíti a tragikus szombat este óta. A TV2 Mokkájában Révész Renáta gyászterapeuta a gyászról és annak feldolgozásáról beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.