Esküvőre készült Tücsi: kislánya születése miatt napolták el a menyegzőt

Forrás: Instagram / Tücsi -
Tücsi esküvő házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és jégkorongozó párja, Sofron István hamarosan oltár elé állhatnak. Kislányuk Nara születése miatt napolták el a menyegzőt.

Tücsi szakember segítségét fogja kérni az esküvője megszervezésében, ugyanis szeretné, ha minden tökéletes lenne. Ha minden jól megy, jövőre össze is tudnak házasodni.

Tücsi Forrás: Instagram / Tücsi

„Minél több esküvői fotózáson veszek részt, annál nagyobb káosz van a fejemben a ruhámat illetően, hogy mit is viselnék a nagy napunkon. Nara születése miatt kénytelenek voltunk elhalasztani az esküvőnket, viszont most már ő is velünk ünnepelhet, így lassan nekiláthatunk a szervezésnek. Most keressük a legtündéribb, legtalpraesettebb esküvőszervezőt, mert nélküle tuti nem lesz lakodalom" - mesélte a Ripostnak Tücsi.

Zimány Linda nyitott az új szerelemre: elárulta, van-e valakijehttp://www.life.hu/sztarok/20190907-zimany-linda-nyitott-az-uj-szerelemre-elarulta-vane-valakije.htmlZimány Lindát Kedves Ferenccel való szakítása óta nem láttuk más férfivel, Állítása szerint tudatosan védi magánéletét a nyilvánosságtól.TV + SztárokOrigoMadár Vera megmutatta, férje mellett kivel bújik ágyba: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-madar-vera-megmutatta-ferje-mellett-kivel-bujik-agyba-foto.htmlMadár Vera a Jóban rosszban színésznője nyaralására is magával vitte kedvenc hálótársait.TV + Sztárok--Jennifer Lopez vetkőzni és rúdtáncolni is megtanult új filmszerepe kedvéért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-jennifer-lopez-vetkozni-es-rudtancolni-is-megtanult-uj-filmszerepe-kedveert-video.htmlJennifer Lopez bármit megtesz, hogy azonosulni tudjon filmszerepeivel. Ezúttal rúdtáncolni és vetkőzni tanult meg.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsáék és Gáspár Evelinék viszálya tovább folytatódik - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-azsia-expressz-2-demcsak-zsuzsaek-es-gaspar-evelinek-viszalya-tovabb-folytatodik-video.htmlAz Ázsia Expressz mág csak a második héten jár, a szereplők között máris forrnak az indulatok. Leginkább Demcsák Zsuzsa és Janicsák Veca váltják ki társaikból az ellenszenvet. Ezúttal Gáspár Evelinékkel feszültek össze megint...TV + SztárokOrigoJennifer Lopez megmutatta, hogyan megy neki a rúdtánc - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-jennifer-lopez-megmutatta-hogyan-megy-neki-a-rudtanc.htmlJennifer Lopez hamarosan mozikba kerülő új filmje kapcsán mutatta meg, hogyan rúdtáncol. TV + Sztárok--Bizarr fotó: Horváth Éva egy rúd virslit eszik az autóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-bizarr-foto-horvath-eva-egy-rud-virslit-eszik-az-autoban.htmlHorváth Éva egy különös fotóval lepte meg követőit az Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.