Hekkerek támadták meg Görög Zita Instagram fiókját: ő maga mesélte el

Forrás: Görög Zita / Instagram -
Görög Zita hekkertámadás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita profilját török hekkerek támadták meg. A modell-műsorvezető időben meg tudta fékezni őket.

Néhány nappal ezelőtt török hekkerek próbálták meg feltörni Görög Zita Instagram oldalát. Az első e-mailre a műsorvezető be is dőlt és megadta az adatait, de szerencsére nagy probléma nem lett belőle, mert Zita időben kapcsolt és sikeresen megakadályozta, hogy ellopják értékes profilját.

Görög Zita Forrás: Görög Zita / Instagram

"A héten második alkalommal próbálják lenyúlni a fiókomat. Vigyázzatok!"

- írta sztorijában Zita.

A múltban Kiss Ramóna és Debreczeni Zita sajnos nem voltak ilyen szerencsések, tőlük elvettek nagy követőszámmal bíró oldalukat és kénytelenek voltak újat létrehozni.

Görög Zita dekoltázsán ámulnak a férfiak: szexi fotót posztolt a modell

Görög Zita családjával együtt utazott el kikapcsolódni és a nyaralásról egy merész fotót is posztolt a közösségi oldalára.

Nyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--Oda vannak Laky Zsuzsi férjéért, Dietz Gusztiért a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190908--oda-vannak-laky-zsuzsi-ferjeert-dietz-gusztiert-a-nok.htmlDietz Guszti, Laky Zsuzsi férje olyannyira népszerű a nők körében, hogy folyamatosan írnak neki, hívogatják. A volt szépségkirálynő kiakadt. No, nem azért, mintha nem bízna a férfiban, sőt... Az zavarja, hogy nem veszik figyelembe, hogy Guszti házas és közös gyerekeik vannak. TV + Sztárok--Jennifer Lopez vetkőzni és rúdtáncolni is megtanult új filmszerepe kedvéért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-jennifer-lopez-vetkozni-es-rudtancolni-is-megtanult-uj-filmszerepe-kedveert-video.htmlJennifer Lopez bármit megtesz, hogy azonosulni tudjon filmszerepeivel. Ezúttal rúdtáncolni és vetkőzni tanult meg.TV + Sztárok--Esküvőre készült Tücsi: kislánya születése miatt napolták el a menyegzőthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eskuvore-keszult-tucs-kislanya-szuletese-miatt-napoltak-el-a-menyegzot.htmlTücsi és jégkorongozó párja, Sofron István hamarosan oltár elé állhatnak. Kislányuk Nara születése miatt napolták el a menyegzőt.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél a verseny második kiesői - pároshttp://www.life.hu/sztarok/20190907-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-es-bohos-kornel-a-verseny-masodik-kiesoi-paros.htmlAz Ázsia Expressz második éveadának második kieső: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél.TV + SztárokOrigoMadár Vera megmutatta, férje mellett kivel bújik ágyba: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-madar-vera-megmutatta-ferje-mellett-kivel-bujik-agyba-foto.htmlMadár Vera a Jóban rosszban színésznője nyaralására is magával vitte kedvenc hálótársait.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.